Ετικέτες

Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

51χρονος ηθοποιός είναι «καταδικασμένος» να ζει σε σώμα εφήβου!


Αν αυτή είναι καταδίκη, την θέλουμε κι εμείς...
Όποιος-α από εσάς, είναι γύρω στα 25 με 30 και οι λέξεις Karate Kid δεν του λένε απολύτως τίποτα, σίγουρα αποτελεί… συλλεκτικό κομμάτι!



Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες σειρές ταινιών των ’80s η οποία μετέτρεψε τον τότε νεαρό πρωταγωνιστή της σε huge star και ταυτόχρονα τον καταδίκασε όλοι να τον θυμούνται ως τον μαθητευόμενο καρατερίστα του κυρίου Miyagi!
Αναφερόμαστε φυσικά στον Ralph Macchio ή αν προτιμάτε Daniel LaRusso, όπως λεγόταν ο χαρακτήρας του, ο οποίος έδωσε το παρόν στην πρεμιέρα της ταινίας Girl Most Likely στη Νέα Υόρκη και πραγματικά άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό!
Ο 51χρονος πια Macchio, μάλλον έχει κάνει ειδικό συμβόλαιο με το χρόνο, καθώς ήταν τρομακτικά (με όλη τη σημασία της λέξης) ίδιος με την εικόνα του έφηβου που όλοι έχουμε στο μυαλό μας, ενώ συνοδευόταν από μία γοητευτική νεαρή γυναίκα ονόματι Julia!

Όσοι από εσάς πιστέψατε ότι η κυρία είναι η σύζυγός του, σας ενημερώνουμε ότι πρόκειται
για την… 26χρονη κόρη του η οποία μάλιστα έκανε και την παpθενική της κινηματογραφική εμφάνιση στο συγκεκριμένο φιλμ!
Ο Macchio δεν παρέλειψε να δηλώσει περήφανος για την μονάκριβή του, ενώ στο πλευρό του είχε και τη σύζυγό του Phyllis, με την οποία είναι μαζί από παιδιά, και η οποία μπορούμε να πούμε, χωρίς καμία υπερβολή ότι άνετα την κάναμε για… μητέρα του!
Δεν ξέρουμε τι μπορεί να έχει κάνει στην εμφάνισή του, αλλά φαίνεται πως ο χρόνος τον λατρεύει!

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: Yahoo

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου