Ετικέτες

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Από άστεγος και ναρκομανής έγινε εκατομμυριούχος και κάτοχος ενός Lamborghini-γιοτ


Ο Gino Gargiulo είναι περήφανος για το -εμπνευσμένο από τη Lamborghini- ταχύπλοο, 15 μέτρων, που διαθέτει. Ενα καινοτόμο σκάφος, αξίας 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων.
"Αυτό είναι το καλύτερο σκάφος που μπορείς να αγοράσεις. Είναι η Lamborghini των σκαφών", λέει στο CNN ο 48χρονος μεγιστάνας αυτοκινήτων και εστιατορίων από το Μαιάμι. "Η ανταπόκριση που έχουμε σε επιστολές και emails είναι μεγάλη. Εάν κάνεις έρευνα στο Google σήμερα, θα δεις ότι υπάρχουν ήδη 14.000 σελίδες- και το σκάφος αυτό δεν έχει μπει ποτέ στο νερό".



Ωστόσο, δεν αρέσει σε όλους η ιδέα της "μεταμφίεσης" ενός αυτοκινήτου υψηλών αποδόσεων, όπως είναι μία Lamborghini αξίας 750.000 δολαρίων, σε σούπερ-γιοτ.
Για τον Quentin Willson, πρώην παρουσιαστή της εκπομπής BBC TV "Top Gear," , το σκάφος- Lamborghini είναι μία κακόγουστη έκθεση πλούτου που φωνάζει: "Είμαι πλούσιος και βαριέμαι".
Ακόμη πιο εντυπωσιακό από το εκκεντρικό αυτό σκάφος, είναι το παρελθόν του ιδιοκτήτη του, ο οποίος πριν από 25 χρόνια ήταν απένταρος και ζούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης.
"Ημουν εθισμένος στα ναρκωτικά, την κοκαΐνη και το κρακ", λέει ο Gargiulo, o oποίος έχει σήμερα στην ιδιοκτησία του μία εταιρεία με φορτηγά, μία εταιρεία βαφής αυτοκινήτων και μία αλυσίδα εστιατορίων χάμπουργκερ.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

"Ξεκίνησα χωρίς τίποτα και καμία βοήθεια. Και ίσως από το φόβο μήν ξαναγυρίσω πίσω, είδα πάντα κίνητρο στη ζωή μου. Δούλεψα σκληρά, έβγαλα χρήματα και απέκτησα όλα αυτά που δεν μπορούσα να έχω για πολύ καιρό".
Και ακόμη παραπάνω... Ο Gargiulo έχει στην κατοχή του κι ένα σκάφος τύπου Mercedes, το οποίο απέκτησε το 2007.
Οσον αφορά στο σκάφος- Lamborghini, μόνο η μηχανή του οποίου κοστίζει 400.000 δολάρια, αποτελεί φόρο τιμής στο αγαπημένο του αυτοκίνητο, το οποίο και φυσικά επίσης διαθέτει.


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: newmoney

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου