Ετικέτες

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Διέρρευσαν 5 εκατ. λογαριασμοί Gmail - Δείτε αν διέρρευσε και ο δικός σας

Η μεγάλη είδηση ​​σήμερα είναι η κυκλοφορία μιας βάσης δεδομένων που περιέχει περισσότερους από 5 εκατομμύρια λογαριασμούς του Gmail.






Η βάση δεδομένων φαίνεται να περιλαμβάνει ονόματα χρηστών, κωδικούς πρόσβασης και διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα ότι είναι αληθινή αλλά όποιος φυλάει τα ρούχα του έχει τα μισά.

Επειδή αυτή τη στιγμή λοιπόν όλες αυτές οι πληροφορίες κυκλοφορούν ελεύθερα στο διαδίκτυο, με links της υπηρεσίας Mega καλό θα ήταν να μην μείνετε με σταυρωμένα τα χέρια. Ένα αρχείο 100MB περιέχει διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στα χέρια κακόβουλων χρηστών δεν είναι κάτι που πρέπει να περάσει απαρατήρητο. Μπορείτε να κατεβάσετε και σεις το αρχείο για να ελέγξετε αν το e-mail σας συμπεριλαμβάνετε σε αυτά που έχουν διαρρεύσει.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κατεβάζοντας αρχείο με τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχουν διαρρεύσει, και να αναζητήσετε το δικό σας e-mail μέσα σε αυτό είναι πιθανώς η καλύτερη επιλογή που έχετε για να μάθετε αν είστε μέσα στη λίστα. Εάν δεν θέλετε όμως να ανοίξετε ένα txt αρχείο των 100 MB (χρειάζεται χρόνος) μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες τρίτων, που υπάρχουν ήδη στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα ΑΠΟ ΕΔΩ.

Απλά εισάγετε τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείου και η υπηρεσία θα σας εημερώσει αν το e-mail που έχετε εισάγει έχει διαρρεύσει ή όχι.
Αλλάξτε άμεσα τον κωδικό σας

Αν το email σας είναι στη λίστα, αλλάξτε άμεσα τον κωδικό πρόσβασης του Gmail σας. Ακόμα και αν δεν είναι στη λίστα καλό θα είναι να τον αλλάξετε. Η επιπλέον ασφάλεια δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.
Βεβαιωθείτε ότι ο λογαριασμός σας δεν έχει παραβιαστεί

Μπορεί να θέλετε να ξέρετε αν ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί. Ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα του Gmail. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας, και κάντε κλικ στο «λεπτομέρειες» που βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας.

H σελίδα καταγράφει όλες τις IP.


Πηγή: apocalypsejohn.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου