Ετικέτες

Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015

Η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει; "Citizend" Έρχεται το ντοκιμαντέρ που θα προκαλέσει πάταγο (video trailer)

Πιστεύετε η Ελλάδα δεν έχει μέλλον και πως θα πτωχεύσει και πως είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας; Έτσι σας είπαν ε; Την Παρασκευή 3 Ιουλίου τα πράγματα αλλάζουν, έρχεται το ντοκιμαντέρ "CITIZEND" για να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά στην Ελλάδα.




Μια ομάδα νέων ανθρώπων, επιστημόνων, εργαζομένων, φοιτητών λένε φτάνει. Βγαίνουν και συνομιλούν με κορυφαίους ακαδημαϊκούς, με ανθρώπους της αγοράς, δικηγόρους, συνταγματολόγους, οικονομολόγους, εργατολόγους, πρέσβεις, γεωστρατηγικούς και χρηματιστηριακούς αναλυτές. Σκοπός τους; Η αποκάλυψη του λόγου για τον οποίο φτάσαμε εδώ. Αλλά τι; Μόνο αυτό; Πάλι θα αποδώσουμε ευθύνες;
Όχι, η νεολαία βγαίνει μπροστά και ρίχνει γέφυρες. Ενώνει τον ελληνισμό, ρίχνει στα βάραθρα τον κομματισμό, προτείνει λύσεις ώστε να υπάρξει ένα σύγχρονο ελληνικό κράτος υπόδειγμα στη Δύση, μια ισχυρή οικονομία που θα ανθίζει, μια κοινωνία αλληλεγγύης και η Ελλάδα να γίνει μια μεγάλη γεωστρατηγική δύναμη στο χώρο της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Μα πάνω από όλα, ο ελληνισμός να ξαναγίνει φάρος πολιτισμού, ειδικά τώρα που η ανθρωπότητα τον έχει ανάγκη όσο ποτέ άλλοτε.

Δείτε το trailer. Σε τρεις ημέρες στη δημοσιότητα.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~



Πηγή: Επίσημο site του ντοκιμαντέρ

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου