Ετικέτες

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

«Έφυγε» ο Στρατηγός Δημήτριος Δήμου - το '96 «εισέβαλε» στην Αλβανία για να απελευθερώσει Έλληνα όμηρο.

Ως Αρχηγός Στρατιάς ο Στρατηγός Δήμου εκτέλεσε με επιτυχία μια επιχείρηση μάλλον άγνωστη στο ευρύ κοινό.




Αντιθέτως, μου αρέσει να έχω λίγο περισσότερο έλεγχο πάνω στον εαυτό μου, όπως αυτές εδώ οι τεχνικές που μπορούν να ανακουφίσουν από τον πόνο χωρίς καν να σηκωθώ από την καρέκλα μου.

Βέβαια όταν πρωτοείδα αυτές τις μεθόδους για ανακούφιση πόνου χρησιμοποιώντας τα αυτιά μου, σίγουρα ήμουν δύσπιστος, αλλά και περίεργος.

Η πιστοποιημένη ρεφλεξολόγος Helen Chin Lui γράφει, «Κάθε αυτί περιέχει ένα ολοκληρωμένο χαρτί του σώματος, γεμάτη με νευρικές απολήξεις και πολλαπλές υποδοχές για το κεντρικό νευρικό σύστημα.»

Κάτι τόσο απλό όπως να βάζεις ένα μανταλάκι στο αυτί? Ακούγεται τρελό, αλλά αξίζει την προσπάθεια.

Ενώ αυτή η μέθοδος δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται αντί ιατρικών συμβουλών, θα της δώσω μια ευκαιρία – είτε με μανταλάκι ή απλά με τα δάχτυλά μου.

Πώς σας φαίνεται αυτή η ιδέα της ρεφλεξολογίας αυτιού?

Καθένα από αυτά τα 6 σημεία πάνω στο αυτί συνδέεται με πόνο σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος. Ασκώντας πίεση σε κάθε σημείο, μπορείτε να ανακουφιστείτε από τους αντίστοιχους πόνους.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Εκείνες τις μέρες μια αλβανική συμμορία πέρασε παράνομα στην Ελλάδα και απήγαγε στο αλβανικό έδαφος έναν Έλληνα βοσκό, απαιτώντας λύτρα. Η επιχείρηση απελευθέρωσης του ομήρου ανατέθηκε στις Ένοπλες Δυνάμεις και συγκεκριμένα στον τότε Αρχηγό Στρατιάς. Ο Δημήτριος Δήμου, αφού συγκέντρωσε τις απαραίτητες πληροφορίες, σχεδίασε μια γρήγορη και αποτελεσματική επιχείρηση.

«Φόρτωσε» σε στρατιωτικά ελικόπτερα μερικούς καταδρομείς και, επιβαίνοντας ο ίδιος σε ένα από αυτά, εισέβαλε στον εναέριο χώρο της Αλβανίας, πάνω από την περιοχή, όπου, κατά πληροφορίες, βρισκόταν η συμμορία. Με τη βοήθεια μεγαφώνων και ενός αλβανού μεταφραστή, ο Δήμου απείλησε τους απαγωγείς ότι, αν δεν απελευθέρωναν αμέσως τον όμηρο, θα βομβάρδιζε την περιοχή και οι Έλληνες καταδρομείς θα προσγειώνονταν για επίθεση.
Οι παρατεταμένες πτήσεις των ελικοπτέρων και οι συνεχείς απειλές του Στρατηγού Δήμου τρομοκράτησαν τελικά τους Αλβανούς απαγωγείς, οι οποίοι απελευθέρωσαν σε ένα ξέφωτο τον Έλληνα βοσκό, από το οποίο τον παρέλαβε το ελικόπτερο του Στρατηγού Δήμου και τον επανέφερε σώο στην πατρίδα και την οικογένειά του.

Πηγή: greekalert.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου