Ετικέτες

Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2015

Περίεργο φυσικό φαινόμενο προκαλεί ανησυχία στην Ελλάδα - Τι συμβαίνει;

Σύμφωνα με παρατήρηση του Greek-Weather.Org, μετά τον ισχυρό σεισμό...




των 8,3 Ρίχτερ στην Χιλή, σεισμοί μεγαλύτεροι των 4,0 Ρίχτερ σταμάτησαν να γίνονται στην Ελλάδα, ενώ μείωση παρατηρήθηκε και στους σεισμούς σε όλη την ανατολή, όπως στην Ιαπωνία, την Νέα Ζηλανδία και την Ινδονησία όπου είναι κατ'εξοχήν οι πιο σεισμογενείς περιοχές της γης.

Αυτό ωστόσο μπορεί και να μην έχει σχέση με τον σεισμό της Χιλής, σύμφωνα όπως με επιστημονικές αναφορές, όταν σε σεισμογενείς περιοχές δεν γίνονται μικροσεισμοί ώστε να εκτονώνεται η σεισμική ενέργεια από το έδαφος, ο κίνδυνος για έναν μεγαλύτερο αναπάντεχο σεισμό είναι πιο αυξημένος απ' ότι ήταν πριν.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Το Greek-Weather.Org, ανέφερε πριν λίγες μέρες για μικροσεισμούς στην Πάρνηθα και στο βόρειο Αιγαίο, οι οποίοι θεωρήθηκαν τελικά εκτόνωση ενέργειας στα ρήγματα των περιοχών αυτών, γεγονός αρκετά θετικό. Καλό θα ήταν πάντως να μη ξεχνάμε ότι βρισκόμαστε στην πιο σεισμογενή χώρα της γης, στην έκτη στον κόσμο πιο συγκεκριμένα και καλό θα ήταν πάντα να είμαστε προετοιμασμένοι για έναν σεισμό σωστά, ώστε και να μην έχουμε προβλήματα από αυτόν.

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου