Ετικέτες

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Πόσες ώρες πρέπει να γυμνάζεσαι την εβδομάδα για να αδυνατίσεις;

Θέλεις να χάσεις κιλά και έχεις αποφασίσει να λιώσεις στο γυμναστήριο. Κάνει καλά;




Όταν σκέφτεσαι αδυνάτισμα, σκέφτεσαι ταυτόχρονα και τρεις ώρες την ημέρα αερόβια άσκηση, κοιλιακούς, pilates, yoga και ό,τι άλλο θέλεις. Όμως στην πραγματικότητα, τι πρέπει να κάνεις τελικά για να "μπεις" και κυρίως για πόση ώρα;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Αυστραλή προπονήτρια, Michelle Bridges υποστηρίζει ότι δε χρειάζεται για πολλές ώρες να λιώνουμε στο γυμναστήριο για να χάσουμε κιλά.

Σύμφωνα με τη Michelle, ο μαγικός αριθμός για τέλεια αποτελέσματα είναι έξι φορές την εβδομάδα επί μία ώρα. "Χτίζουμε συνήθειες για να υιοθετήσουν οι πελάτες μας". Με απλά λόγια, η προπονήτρια φροντίζει η γυμναστική να είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας όπως το βούρτσισμα των δοντιών.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Μη χάνετε στιγμή και εκμεταλλευτείτε από ολες τις προσφορες που ψάχνουμε και βρίσκουμε για εσάς!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Μη σκέφτεσαι ότι και οι έξι προπονήσεις θα είναι σκληρές. Μόνο οι τρεις, οι υπόλοιπες δύο θα είναι κανονικές και η τρίτη χαλαρή.

"Δε χρειάζεται να προπονείσαι σαν Ολυμπιονίκης συνεχώς, το θέμα είναι να χτίσεις κάποιες συνήθειες. Σας βεβαιώνω ότι κάποιος που έχει συνήθεια να γυμνάζεται έξι φορές την εβδομάδα ακόμα και αν χάσει μια προπόνηση θα είναι πιο συνεπής συγκριτικά με κάποιον που προπονείται τρεις φορές την εβδομάδα".

Πηγή: ladylike.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου