Ετικέτες

Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Πως ξεκίνησε το βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες;


Το 1951, ο Σερ Χιού Μπίβερ, ο τότε Γενικός Διευθυντής της Ζυθοποιίας Guinness, κατά την διάρκεια ενός κυνηγιού, ήρθε σε διαφωνία για το αν ο χρυσός χαραδριός ή ο αγριόγαλος ήταν το ταχύτερο πουλί της Ευρώπης. Τότε αντιλήφθηκε ότι αν υπήρχε ένα βιβλίο που θα έδινε απαντήσεις σε τέτοιου τύπου ερωτήσεις θα αποδεικνυόταν πολύ δημοφιλές. Και είχε δίκιο!


Η ιδέα του Σερ Χιού έγινε πραγματικότητα όταν ο Νόρις και ο Ρος Μακουίρτερ, οι οποίοι είχαν ένα πρακτορείο ειδήσεων στο Λονδίνο, πήραν την εντολή να συγγράψουν το The Guinness Book of Records. Η πρώτη έκδοση κυκλοφόρησε στις 27 Αυγούστου 1955, και ανέβηκε στην κορυφή της Βρετανικής λίστας με τις καλύτερες πωλήσεις, τα Χριστούγεννα, της ίδιας χρονιάς.

Από τότε το Guinness World Records™ έχει γίνει ένα πασίγνωστο όνομα και είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στα παγκόσμια ρεκόρ. Κανένα άλλο δημιούργημα δεν συλλέγει, πιστοποιεί, διαπιστεύει και παρουσιάζει δεδομένα παγκόσμιων ρεκόρ με την ίδια βαρύτητα στην περιεκτικότητα και στην αυθεντικότητα.

Η Ομάδα Διαχείρισης Ρεκόρ διατηρεί μία άγρυπνη ματιά για να επιβεβαιώνει την ακρίβεια και την σχέση κάθε Guinness World Record™, ενώ η ομάδα των Διαχειριστών Ρεκόρ λειτουργεί με σταθερή αμεροληψία και δέσμευση στην ακριβολογία. Ένα γεγονός, μπορεί να γίνει Guinness World Record™ μόνο αν δοκιμαστεί, πιστοποιηθεί και ξεπεράσει κάθε υποψία.

Το βιβλίο επρόκειτο να γίνει ένα παγκόσμιο ρεκόρ από μόνο του. Με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 100 εκατομμύρια αντίτυπα, σε 100 διαφορετικές χώρες και 37 γλώσσες, το Guinness World Records™ είναι το βιβλίο πνευματικών δικαιωμάτων με τις μεγαλύτερες πωλήσεις όλων των εποχών!

Στο found.gr μπορείτε να βλέπετε καθημερινά μαζεμένες όλες τις προσφορές
όλων των site προσφορών. Με ένα κλικ από κάτω θα τις έχετε μπροστά σας!




oiprionatoi.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου