Ετικέτες

Κυριακή 24 Μαρτίου 2013

Έλληνας κατασκευάζει το ψηλότερο ξενοδοχείο στον κόσμο 3



Σε μάχη των αιθέρων έχει εξελιχθεί η κατασκευή όλο και περισσότερων κτιριών που προσπαθούν να κερδίσουν τον τίτλο του ψηλότερου στον κόσμο.



Μετά το JW Marriott Marquis που άνοιξε πριν λίγο καιρό στο Ντουμπάι η Αυστραλία και συγκεκριμένα η Μελβούρνη - δια χειρός έλληνα - μπαίνει δυναμικά στον αγώνα με την ανακοίνωση του σχεδιασμού του ψηλότερου κτίσματος στο νότιο ημισφαίριο. Ο πύργος θα ονομαστεί «Αυστραλία 108», το ύψος τους θα είναι 388 μέτρα, θα χτιστεί στη λεωφόρο Southbank, κοντά στον ποταμό Yarra, ο οποίος διασχίζει την πόλη και αναμένεται να ξεπεράσει το Queensland’s Q1, που είναι σήμερα το πιο ψηλό κτίριο του νοτίου ημισφαιρίου με ύψος 332 μέτρα.

Ο ουρανοξύστης θα στεγάσει ένα έξι αστέρων πολυτελές ξενοδοχείο σύνφωνα με τους σχεδιαστές του της εταιρείας Fender Katsalidis Architects, μια ομάδα που έχει σχεδιάσει και τον 297 μέτρων Πύργο Eureka επίσης στη Μελβούρνη. Ο Νόντας Κατσαλίδης έλληνας ομογενής αρχιτέκτονας γνωστός και ως «αρχιτέκτονας των πύργων», βάζει και πάλι την υπογραφή του σε αυτή την μοναδική κατασκευή.

Το Sky Lobby του ξενοδοχείου με τα 288 δωμάτια θα βρίσκεται στον 83ο όροφο. Στις εγκαταστάσεις του περιλαμβάνονται δυο εστιατόρια, δυο μπαρ με γυάλινο δάπεδο που θα δίνει τη δυαντότητα στους επισκέπτες να βλέπουν μέχρι το ισόγειο. Το lounge του θα δίνει την άισθηση ότι «αιωρείται» πάνω από την πόλη, χαρίζοντας μοναδική θέα. Το εντυπωσιακό κτίριο θα διαθέτει επίσης ένα μοναδικό μπάρ σε σχήμα κύβου, με όλες του τις πλευρές γυάλινες, που θα στέκεται μεταξύ δυο πυλώνων στην κορυφή του κτίσματος.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Παρακολούθησε όχι 1, ούτε 2, αλλά 37 διαφορετικά σεμινάρια με σημαντική έκπτωση, με την αγορά κουπονιού 37€

-> Μάθε να φτιάχνεις ιστοσελίδες(joomla) και e-shop(VirtueMart), μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, μόλις με 99€

-> Πακέτο για 4ήμερα ταξίδι στο Παρίσι, με πληρωμένα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μόνο από 325€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Το «Αυστραλία 108» θα προσφέρει επίσης πολυτελή διαμερίσματα με 24ωρη υπηρεσία θυρωρού και εγκαταστάσεις αναψυχής, όπως θέατρο, βιβλιοθήκη, πισίνα και γυμναστήριο. Οι κάτοικοι θα έχουν επίσης πρόσβαση μια αγορά τροφίμων και καφετέριες που θα βρίσκονται στα χαμηλότερα επίπεδα. Αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι το 2018, την ίδια δηλαδή χρονιά που θα ανοίξει τις πύλες του και το ψηλότερο κτίριο της Νοτίου Αφρικής με ύψος 447 μέτρα.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: news.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου