Ετικέτες

Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Ομελέτα αλά Μπαλοτέλι!


Άμεση ήταν αντίδρασή των οπαδών της Γιουνάιτεντ στα όσα έγιναν στο παιχνίδι της Σίτι με την Τότεναμ, αφού λίγες ώρες μετά το ματς πέταξαν αυγά στο αμάξι του Μπαλοτέλι.


Συγκεκριμένα, ο Ιταλός φορ χτύπησε τον Σκοτ Πάρκερ της Σίτι σε ένα μαρκάρισμα που ήταν για κόκκινη κάρτα. Ο Μπαλοτέλι όχι μόνο δεν την αντίκρισε από τον διαιτητή αλλά αφού συνέχισε κανονικά τον αγώνα, κέρδισε πέναλτι λίγο την λήξη της αναμέτρησης που εκτέλεσε εύστοχα και έδωσε τη νίκη με 3-2 στη Σίτι.

Λίγες ώρες μετά το ματς ο Μπαλοτέλι αποφάσισε να πάει έξω για φαγητό αλλά δεν του βγήκε σε καλό. Προτού μεταβεί στο αγαπημένο του εστιατόριο πάρκαρε το πανάκριβο αμάξι του σε μέρος που δεν έπρεπε αφού ήταν κοντά σε pub όπου συχνάζουν οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι τελευταίοι δεν λυπηθήκαν καθόλου την αξίας 120.000 δολαρίων πολυτελέστατη Bentley του επιθετικού της Σίτι, την οποία βομβάρδισαν με αυγά. Το θέαμα που αντίκρισε ο Μπαλοτέλι ήταν αηδιαστικό ωστόσο αφού μετέφερε σε ασφαλέστερο μέρος το αυτοκίνητό του, συνέχισε το γεύμα του.


www.gazzetta.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου