Ετικέτες

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Ο Φίλος μου αυνανίζεται πάντα μετά το Σεξ!


Η Hara Estroff Marano, από το Psychology Today δίνει συμβουλές σε μία γυναίκα η οποία ενοχλείται πολύ επειδή ο φίλος της αυνανίζεται συχνά και νοιώθει απατημένη.


ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο φίλος μου που είναι 45 ετών και εγώ (37 ετών) μένουμε σε διαφορετικές πόλεις και συναντιόμαστε τα Σαββατοκύριακα. Πρόσφατα ανακάλυψα ότι αυνανίζεται πολύ. Οταν είμαστε μαζί κάνουμε σεξ πριν κοιμηθούμε. Παρ’ όλο αυτά, στη διάρκεια της νύχτας ή νωρίς το πρωί, όταν το κορμί του χαλαρώνει και έχει στύση, αυνανίζεται κάτω από τα σεντόνια. Επειδή κοιμάμαι ελαφρά μου κόβει τον ύπνο. Το βρίσκω όμως και ενοχλητικό και αισθάνομαι απατημένη. Είμαι απόλυτα σίγουρη, ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αυνανίζεται κάθε βράδυ.

Αρχίζω να πιστεύω ότι ικανοποιείται περισσότερο όταν το κάνει μόνος του παρά όταν κάνουμε σεξ μαζί. Πως πρέπει να του μιλήσω γι’ αυτό;

MARANO: Το πιο σπουδαίο είναι όταν του μιλήσεις να έχεις ψάξει εσύ πρώτα τον εαυτό σου. Οι περισσότεροι άνδρες (και πολλές γυναίκες) αυνανίζονται μερικές φορές και συνεχίζουν να το κάνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της σεξουαλικής τους ζωής. Είναι η πρώτη σεξουαλική ενέργεια για ένα αγόρι, στην οποία μένει πιστός. Απ’ ότι φαίνεται ο φίλος σου αυνανίζεται συχνά όλη την εβδομάδα, όταν εσύ δεν είσαι δίπλα του. Επίσης μπορεί να έχει μία ή δύο φαντασιώσεις οι οποίες τον βοηθούν.

Ο λόγος που του αρέσει να αυνανίζεται είναι, πολύ απλά, το ότι είναι άνδρας. Φαίνεται ότι δεν έχεις ρεαλιστική άποψη για τον ρόλο που παίζει ο αυνανισμός στη ζωή ενός άνδρα.Το θέμα με τον αυνανισμό είναι ότι πετυχαίνει απόλυτα, ενώ οι σχέσεις όχι.

Για κάποιους άνδρες αυτό είναι η ενθάρρυνση που παίρνουν για να αυνανιστούν, ακόμα και όταν έχουν δίπλα τους έναν σύντροφο διαθέσιμο, ειδικά δε, όταν βρίσκονται συχνά σε διάθεση για σεξ.Μην ρωτάς γιατί ο φίλος σου αυνανίζεται όταν εσύ δεν είσαι διαθέσιμη, αλλά γιατί το κάνει όταν εσύ βρίσκεσαι δίπλα του. Κατά πόσον μπορείς εσύ να δεχτείς τις σεξουαλικές του ορέξεις και σε τι είναι «ανοιχτός»;
Ο φίλος σου φαίνεται ότι αναπτύσει δραστηριότητες στην ιδέα ότι το να κάνετε σεξ είναι κάτι που εσύ το θέλεις μία φορά την ημέρα και μόνο πριν κοιμηθείτε. Αυτή την αίσθηση τη δημιούργησε μόνος του ή του τη μετέδωσες εσύ;

Πράγματα που πρέπει να εξετάσεις:

Οταν κάνεις σεξ στο κρεβάτι πριν κοιμηθείτε, έχειπάθος, κάτι που να το νοιώθετε και οι δύο, ή απλώς το κάνεις για να σε διευκολύνει στον ύπνο; Το σεξουαλικό σας αντάμωμα καταλήγει σε συζητήσεις στο κρεβάτι για προβλήματα; Πρέπει να ξέρεις ότι η έκφραση δυσαρέσκειας στη σεξουαλική διέγερση του άλλου, είτε στη διάρκεια της νύχτας, είτε νωρίς το πρωί, του στέλνει ένα μήνυμα: ότι εσύ είσαι έξω από αυτό το παιχνίδι. Δεν θα αντιδρούσε κάθε γυναίκα σαν και εσένα ανεξάρτητα από το πόσο νυσταγμένη θα ένοιωθε. Μερικές θα πρόσφεραν ένα ζεστό χέρι για βοήθεια, ή μια ολοκληρωτική σωματική επαφή, αν όχι πάντοτε, τουλάχιστον μερικές φορές.Ανεξάρτητα από το κατά πόσον είναι αποδεκτός ο αυνανισμός, εσύ είσαι εκείνη που μπορείς να κάνεις πράγματα ώστε να διαπιστώσεις αν ο φίλος σου αυνανίζεται επειδή μόνο αυτή η μορφή του σεξ του αρέσει.

Δεν σε απορρίπτει

Δεν έχεις λόγο να νοιώθεις απατημένη επειδή ο φίλος σου αυνανίζεται. Αλλωστε αυτό δεν είναι συμβατό και με την ανδρική βιολογία. Εξάλλου, το να θεωρείς ότι επειδή αυνανίζεται σε απορρίπτει (όταν εσύ πραγματικά απορρίπτεις όλες τις ανάγκες του) τον κάνει να κλείνεται περισσότερο στον εαυτό του και σε κρατάει μακρυά από το να μπορείς να κάνεις κάτι για τη συγκεκριμένη κατάσταση. Και εδώ η ανάγκη να ψάξεις τι συμβαίνει μέσα σου είναι που γίνεται απαραίτητη.

Μπορεί να έχεις έναν υπέροχο φίλο, αλλά η σχέση να στερείται πραγματικής ερωτικής επαφής. Εσύ με τον φίλο σου πρέπει να κάνετε μία ψύχραιμη, άνετη, ακόμα και ευχάριστη κουβέντα για το σεξ. Πρέπει να συζητήσετε πράγματα όπως, πότε σου αρέσει να κάνεις εσύ σεξ, πότε του αρέσει εκείνου και πόσο συχνά θα θέλατε.

Είναι επίσης δυνατό η σχέση σας να αποκτήσει περισσότερο πάθος, καθώς δεν βλέπεστε επί μία εβδομάδα. Ισως να μπορείς να δεχτείς να μιλάτε στο τηλέφωνο όταν πέφτετε για ύπνο και να ανταλλάσσετε φαντασιώσεις. Κάνοντας βήματα για να δεθείτε συναισθηματικά, θα κάνει πιο εύκολο το να μιλήσετε για όλα και πάντοτε.


porniro.blogspot.com

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου