Ετικέτες

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Ανελκά: «Ντρογκμπά έλα κι εσύ»


Ο Ανελκά παραδέχτηκε ότι «ψήνει» τον Ντρογκμπά για να μετακομίσει στην Κίνα, τονίζοντας ότι θα ήθελε πολύ να είναι και πάλι συμπαίκτες στην Σαγκάη.


Ο Γάλλος πρώην άσος της Τσέλσι βρίσκεται πλέον στην Κινεζική Σαγκάη Σενούα, και στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μίλησε για την... περίεργη πρόκληση στην καριέρα του.

Η κουβέντα έφτασε και στον Ντιντιέ Ντοργκμπά, για τον οποίο ανέφερε ότι έχουν πολύ καλή σχέση και συχνή επικοινωνία, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι θα ήθελε πολύ να δει τον Ιβοριανό άσο να «μετακομίζει» μαζί του στην Σαγκάη:

«Ελπίζω να έρθει ο Ντιντιέ στην Κίνα και να είμαστε συμπαίκτες. Μιλάμε πολύ συχνά στο τηλέφωνο και αν όλα πάνε καλά, ίσως και να τον δούμε στη Σαγκάη. Δεν εξαρτάται βέβαια μόνο από αυτόν, αλλά θα είχε ενδιαφέρον να συνεργαστούμε ξανά», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του 32χρονου επιθετικού για τον πρώην συμπαίκτη του στους Μπλε.

Πάντως, ο Νικολά Ανελκά αμείβεται αρκετά καλά για τον... κόπο του να μεταβεί και να αγωνιστεί στα γήπεδα της Κίνας, αφού το νέο του συμβόλαιο θα του εξασφαλίσει περίπου 234.000 ευρώ την εβδομάδα, ήτοι κάτι λιγότερο από 1 εκ. ευρώ το μήνα...


www.gazzetta.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου