Ετικέτες

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Αναστολή πρωταθλήματος


Οπως αποκαλύπτει το gazzetta.gr η Σούπερ Λίγκα αποφασίζει αυτή την στιγμή αναστολή του πρωταθλήματος για την άλλη Κυριακή! Με Μαρινάκη αλλά χωρίς Παναθηναϊκό και ΑΕΚ η συνεδρίαση!


Η Σούπερ Λίγκα αμέσως μετά την ψήφιση του νέου αθλητικού νόμου στη Βουλή, όρισε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο για το πρωϊ της Παρασκευής. Πρώτο θέμα συζήτησης θα είναι η αντίδρασης της, ενώ στο τραπέζι θα πέσει πρόταση για διακοπή του πρωταθλήματος, καθώς δεν έχει πάρει ακόμα η διοργανώτρια τα χρήματα της χορηγίας του ΟΠΑΠ.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης πήγε στα γραφεία στο Μαρούσι από τους πρώτους και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η τοποθέτηση του και σίγουρο είναι ότι θα φωνάζει για το ενδεχόμενο τιμωρίας των ελληνικών ομάδων λόγω της παραβίασης του αυτοδιοίκητου του ποδοσφαίρου, από το νέο αθλητικό νόμο. Αλλωστε ο Ολυμπιακός έχει φιλοδοξίες για μια σπουδαία πορεία στο Europa League.

Αντιθέτως δεν υπάρχει εκπρόσωπος του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ στο διοικητικό συμβούλιο... Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχώρησε στις 13:30 χωρίς να κάνει δηλώσεις ενώ αναμένονται και ανακοινώσεις για τις αποφάσεις.

Πάει για αναστολή το πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με πληροφορίες το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε αναστολή του πρωταθλήματος για την άλλη Κυριακή!


www.gazzetta.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου