Ετικέτες

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Οι Infostires έκλεισαν 3 μήνες κοντά σας


Οι Infostires σήμερα κλείνουν 3 μήνες λειτουργίας, καθώς βρισκόμαστε κοντά σας από τις 17 Νοέμβρη. Το καλύτερο δώρο που λάβαμε ήταν ότι τον τελευταίο μήνα οι επισκέπτες μας, εσείς δηλαδή, υπερτριπλασιαστήκατε. Ναι καλά διαβάστε, και γιαυτό οφείλουμε να σας πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ!


Είναι δεδομένο ότι η επιτυχία μας οφείλεται πρωτίστως σε σας, τους αναγνώστες μας, που συνεχώς αυξάνεστε, μας διαδίδετε και έτσι μας δίνετε κουράγιο να συνεχίζουμε. Εμείς από την πλευρά μας, σας υποσχόμαστε ότι θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για κάθε τι, χωρίς λογοκρισία και προκαταλήψεις.

Μάλιστα με χαρά θα θέλαμε να λάβουμε μειλ σας με παρατηρήσεις, σχόλια, παράπονα, γενικά με οτιδήποτε κρίνετε εσείς ότι πρέπει να αλλάξουμε, να εντείνουμε ή να προσπαθήσουμε. Το μέιλ μας είναι infostires.infostires@gmail.com. Εκεί φυσικά εκτός από τη γνώμη σας μπορείτε να μας στείλετε μια είδηση ή ένα γεγονός που κρίνετε ότι πρέπει να δημοσιεύσουμε, είτε επώνυμα είτε ανώνυμα.

Ελπίζουμε όταν με το καλό θα εορτάζουμε τον τέταρτο μήνα μας να έχουμε αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερη δυναμική και να χρησιμοποιείτε ακόμα περισσότεροι αναγνώστες τους Infostires για την ενημέρωσή σας.

Αν σου αρέσει η προσπάθεια μας κάνε ένα like στη σελίδα μας στο facebook και γίνε μέλος του blog μας, με λίγα λόγια, πολύ εύκολα γίνε και εσύ ένας Infostiras ;)


Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου