Ετικέτες

Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

ΥοuTube:κριθηκε παρανομο στην γερμανια


Δικαστήριο του Αμβούργου αποφάσισε ότι το YouTube (που ανήκει στην Google) φέρει την τελική ευθύνη για το περιεχόμενο που αναρτούν οι χρήστες του και ότι θα πρέπει να κάνει περισσότερες ενέργειες για σταματήσει αναρτήσεις που αντιβαίνουν με τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.


Το δικαστήριο θέλει να εγκατασταθούν φίλτρα αυτόματου εντοπισμού,ούτως ώστε όταν οι χρήστες προσπαθήσουν να δημοσιεύσουν μουσικά κλιπ -των οποίων κατέχονται τα πνευματικά δικαιώματα από την γερμανική ομάδα συλλογής δικαιωμάτων, Gema-αυτό να απαγορεύεται αυτομάτως!

Η υφιστάμενη πολιτική χρήσης του YouTube προσδιορίζει τον ιστοχώρο ως μια δωρεάν πλατφόρμα μεταφόρτωσης υλικού.Εντούτοις,όταν οι υπεύθυνοι του YouTube ενημερώθηκαν σχετικά με τις παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων, δήλωσαν ότι αφαιρούν το σχετικό περιεχόμενο από το χώρο το συντομότερο δυνατό.

Εκτιμάται ότι 60 ώρες υλικού μεταφορτώνονται στην ιστοσελίδα κάθε λεπτό, και η εισαγωγή οποιουδήποτε τύπου φιλτραρίσματος, αυτόματου ή χειροκίνητου, θα μπορούσε να επιβραδύνει αυτή τη διαδικασία σημαντικά.

Αν το YouTube αναγκαστεί να καταβάλει δικαιώματα για όλο το υλικό που φιλοξενεί, το σχετικό κονδύλι θα εκτιναχθεί σε πολλά εκατομμύρια ευρώ.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, το YouTube προσπαθεί να καλύψει το κενό που δημιουργήθηκε απο το MySpace.Για τον λόγο αυτό ξεκίνησε μια νέα διαφημιστική καμπάνια με σκοπό να επιστήσει την προσοχή των χρηστών σχετικά με το εύρος των μουσικών βίντεο, που θα μπορούν να "ανεβάζουν" στα προσωπικά τους κανάλια.

Το YouTube προσπαθεί πλέον να επαναπροσδιοριστεί ας ο ιστότοπος που οι χρήστες θα μπορούν να μεταφορτώνουν προσωπικό και επαγγελματικό υλικό,ώστε να μην παραβιάζει τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων και να προσελκύσει πιο επικερδείς διαφημίσεις.

Στο bonusdeals.gr μπορείτε να βλέπετε καθημερινά μαζεμένες όλες τις
προσφορές όλων των site προσφορών. Με ένα κλικ τις έχετε μπροστά σας!


the-seven-sins.blogspot.com
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου