Ετικέτες

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ ΤΟΥ EUROPA LEAGUE ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΕ LIVE STREAMING


Πραγματοποιείται σήμερα στο Μονακό, στις 14:00, η κλήρωση των ομίλων του Europa League. Στην κλήρωση άπό Ελληνικής πλευράς θα συμμετέχει μόνο ο Παναθηναικός, καθώς τόσο ο ΠΑΟΚ όσο και ο Ατρόμητος αποκλείστηκαν χθες μετά τις ήττες τους, 3-0 και 1-0 αντίστοιχα, με τον δικέφαλο να εμφανίζεται κατώτερος των περιστάσεων, ενώ οι Περιστερώτες να εκπλήσσουν ευχάριστα και να έχουν δικαιολογήμενα παράπονα για μη καταλογισμού πέναλτι και κόκκινης κάρτας!


Για να δείτε ζωντανά την κλήρωση των ομίλων του Europa League πατήστε εδώ

Στη φάση των ομίλων του Europa League θα συμμετάσχουν 48 ομάδες οι οποίες θα χωριστούν σε 12 ομίλους των τεσσάρων ομάδων.


Στην επόμενη φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο, ενώ στις 24 ομάδες που προκρίνονται, προστίθενται και οι 8 ομάδες οι οποίες θα έρθουν από το Champions League. Πρόκειται για τις ομάδες οι οποίες θα πάρουν την 3η θέση στον όμιλο τους.


Σύμφωνα με τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ΟΥΕΦΑ το ημερολογιακό πρόγραμμα της φάσης των ομίλων είναι καθορισμένο ως ακολούθως: 1η αγωνιστική: 20 Σεπτεμβρίου 2012, 2η αγωνιστική: 4 Οκτωβρίου 2012, 3η αγωνιστική: 25 Οκτωβρίου 2012, 4η αγωνιστική: 8 Νοεμβρίου 2012, 5η αγωνιστική: 22 Νοεμβρίου 2012, 6η αγωνιστική: 6 Δεκεμβρίου 2012.

Το διήμερο των κληρώσεων και των εκδηλώσεων της ΟΥΕΦΑ στο Μονακό θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα του Super Cup Ευρώπης μεταξύ της Τσέλσι και της Ατλέτικο Μαδρίτης που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 31 Αυγούστου στις 21:45.

Στο Found.gr μπορείτε να βλέπετε καθημερινά μαζεμένες όλες τις
προσφορές όλων των site προσφορών. Με ένα κλικ τις έχετε μπροστά σας!
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου