Ετικέτες

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Η Σερβία επιδιώκει να καταστεί ισότιμο μέλος της ΕΕ


Η Σερβία θα επιδιώξει, ειρηνικά και με διάλογο, στη βάση του Συντάγματος και στο πλαίσιο της εδαφικής ακεραιότητας και κυριαρχίας της να καταστεί ισότιμο μέλος της κοινότητας των ευρωπαϊκών εθνών, δήλωσε ο πρόεδρος της χώρας Τόμισλαβ Νίκολιτς, μετά τις συνομιλίες που είχε με τον πρόεδρο του Βρετανο-σερβικού Εμπορικού Επιμελητηρίου Πολ Τζατζ.


Ο κ. Νίκολιτς υπογράμμισε την προσήλωση της Σερβίας στην ευρωπαϊκή της πορεία, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως θα υπάρξουν μεγάλες ή μικρότερες προκλήσεις καθ’ οδόν.

Ο Σέρβος πρόεδρος επεσήμανε πως η συνεργασία της Σερβίας και της Μεγάλης Βρετανίας στον οικονομικό τομέα είναι ζωτικής σημασίας για τη χώρα του και πρόσθεσε ότι θα καταβληθούν προσπάθειες για τη δημιουργία κατάλληλων συνθηκών για την προσέλκυση επενδύσεων. Έφερε ως παράδειγμα προς αυτή την κατεύθυνση την απλούστευση των υφιστάμενων κανονισμών, την εξάλειψη της διαφθοράς και την εισαγωγή φορολογικών προνομίων.

«Η Σερβία έχει ανθρώπους με δυνατότητες, σκληρά εργαζόμενους και μορφωμένους, φυσικούς πόρους και μεγάλη εμπιστοσύνη στη Μεγάλη Βρετανία ως χώρα-επενδυτή» υπογράμμισε ο κ. Νίκολιτς.

Στο Found.gr μπορείτε να βλέπετε καθημερινά μαζεμένες όλες τις
προσφορές όλων των site προσφορών. Με ένα κλικ τις έχετε μπροστά σας!
lefteria.blogspot.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου