Ετικέτες

Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2012

"Δρακόντεια" μέτρα εναντίον της Χρυσής Αυγής!


Αυστηρότερα μέτρα κατά των μελών της Χρυσής Αυγής προτίθεται να λάβει το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, σύμφωνα με το «Έθνος της Κυριακής»...
Μεταξύ αυτών, αναφέρεται και η άμεση σύλληψη βουλευτών του κόμματος οι οποίοι προβαίνουν σε αξιόποινες πράξεις.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δράσεις των οργανωμένων οπαδών αλλά και των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τίθενται υπό στενή παρακολούθηση και έχουν μπει στο μικροσκόπιο της ΕΥΠ και της Κρατικής Ασφάλειας.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι οι επικεφαλής των αστυνομικών διευθύνσεων έχουν ήδη στα χέρια τους εντολή σύμφωνα με την οποία όποιος βουλευτής τελεί αδίκημα θα συλλαμβάνεται.

Ο κ. Δένδιας έκανε γνωστή την απόφασή του αυτή στα μέσα της προηγούμενης εβδομάδας και ενημέρωσε σχετικά τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ζητώντας να κοινοποιηθεί σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Στόχος του κ. Δένδια είναι να αποφευχθούν ρατσιστικά επεισόδια όπως αυτά της Ραφήνας και του Μεσολογγίου, όπου μέλη της Χ.Α. με επικεφαλής βουλευτές του κόμματος επιτέθηκαν κατά αλλοδαπών μικροπωλητών.

Μιχαλολιάκος: Στόχος τρομοκρατών οι βουλευτές της Χ.Α.

Τον υπουργό Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδια καθιστά υπεύθυνο για οτιδήποτε συμβεί στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής, ο πρόεδρος του κόμματος Ν. Μιχαλολιάκος σημειώνοντας πως «είναι γνωστό ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποτελούν στόχο τρομοκρατικών ενεργειών».

Διαβάστε περισσότερα: http://www.enimerwsi.gr/2012/09/blog-post_7379.html#ixzz26aHQS0HS

Στο Found.gr μπορείτε να βλέπετε καθημερινά μαζεμένες όλες τις
προσφορές όλων των site προσφορών. Με ένα κλικ τις έχετε μπροστά σας!
enimerwsi.grenimerwsi.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου