Ετικέτες

Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

20ΧΡΟΝΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΑ Πούλησε την παρθενιά της για $780.000


Η 20χρονη Καταρίνα Μιλιορίνι (Catarina Migliorini), η οποία έβγαλε την παρθενιά της σε δημοπρασία στο διαδίκτυο για... φιλανθρωπικό σκοπό, βρήκε αγοραστή! 




Νικητής στη δημοπρασία που ολοκληρώθηκε χθες, αναδείχθηκε ο Νάτσου (Natsu) από την Ιαπωνία, ο οποίος προσέφερε 780.000 δολάρια!




Η 20χρονη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με την απόφασή της να πουλήσει την παρθενιά της, με πολλούς να την χαρακτηρίζουν πόρνη.




Η ίδια δήλωσε σχετικά: "Σε ό,τι με αφορά δεν θεωρώ ότι αυτό που κάνω είναι πορνεία. Όταν κάποιος κάνει κάτι για μία και μοναδική φορά στη ζωή του, αυτό δεν είναι επάγγελμα. Είναι σαν να τραβήξεις μια καλή φωτογραφία. Αυτό δεν σε κάνει φωτογράφο".




Στο μεταξύ, έγινε γνωστό ότι η όλη διαδικασία θα βιντεοσκοπείται, στο πλαίσιο ενός αυστραλιανού ντοκιμαντέρ - φιλμ, με τίτλο «Ζητούνται παρθένες».




«Το βλέπω σαν μια δουλειά. Έχω την ευκαιρία να ταξιδέψω, να συμμετέχω σε μια ταινία και να πληρωθώ και ένα μπόνους γι’ αυτό. Η δημοπρασία είναι απλά δουλειά. Είμαι ρομαντική κατά βάθος και πιστεύω στην αγάπη. Αλλά όλο αυτό θα βοηθήσει πολύ την περιοχή που ζω», είπε η Καταρίνα στην εφημερίδα Fohla.




Η ίδια έχει δηλώσει ότι θα δώσει ένα τμήμα των χρημάτων σε μη κυβερνητική οργάνωση για την παροχή στέγασης σε φτωχές οικογένειες στην πόλη Σάντα Καταρίνα, από την οποία κατάγεται.







Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

radar.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου