Ετικέτες

Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Όνειρα και Στόχοι

της Ευαγγελίας Βλάχου

Άραγε υπάρχει κάποιος στον κόσμο που να γνωρίζει την μαγική συνταγή επίτευξης στόχων; Υπάρχει άραγε κάτι τέτοιο; Δεν ξέρω και δεν νομίζω... Αυτό που σίγουρα ξέρω είναι το γεγονός ότι όλοι μπορούν να πραγματοποιήσουν τα πιο κρυφά τους όνειρα. Και γνωρίζω επίσης καλά ότι το δύσκολο μέρος δεν είναι η υλοποίηση των επιθυμιών, αλλά η μεγάλη απόφαση.


Σίγουρα πολλοί συλλογίζονται κάποιο όνειρο που δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα επειδή πολύ απλά τα παράτησαν πριν καν ξεκινήσουν. Και εγώ το ίδιο φυσικά! Αυτό που προτείνω σε όλους, μα και στον ίδιο μου τον εαυτό, είναι πίστη. Δεν νομίζω να υπάρχει σημαντικότερη λέξη από αυτή! Χρειάζεται παντού! Και πάνω απ΄όλα στον εαυτό μας! Ναι, ο εαυτός μας χρειάζεται πίστη για να καταφέρει το ακατόρθωτο! Γίνε επιτέλους ο άνθρωπος που θέλεις! Έχεις μόνο μια ζωή και είναι κρίμα να την σπαταλάς μιμούμενος κάποιον άλλον! Κάποιον που επέλεξε απλά να συμβιβαστεί στο μέτριο και στο συνηθισμένο.

Βγάλε αυτό που έχεις μέσα σου! Κάντο τώρα! Τι θες; Να αλλάξεις επάγγελμα; Κάντο! Γιατί όχι; Να γίνεις εξυπνότερη, πιο μορφωμένη, να αποκτήσεις προσόντα, να αδυνατίσεις, να αλλάξεις στυλ, να πεις στον κρυφό σου έρωτα τι νιώθεις; Κάντο! Έχε αποφασιστικότητα στη ζωή σου και τότε η ίδια η ζωή θα σου φερθεί με αποφασιστικότητα!

Πες λοιπόν στον εαυτό σου ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΣΟΥ Ο ΕΑΥΤΟΣ! ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ! ΠΑΛΕΨΕ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΑ ΤΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΥ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΟΥΝ. ΑΦΟΣΙΩΣΟΥ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ... ΘΑ ΑΝΤΑΜΙΦΘΕΙΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΡΑΤΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΚΑΛΑ! ΚΡΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑ... ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΑΘΗ... ΓΙΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΠΟΝΕΣΑΝ Ή ΣΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΑΝ ΠΟΛΥ ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ...

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου