Ετικέτες

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Mercedes-Benz CLA 2013: Αναμονή τέλος


Τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα το Detroit έχει επιλέξει η Mercedes-Benz για την επίσημη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης CLA.




O λόγος για την νέα τετράθυρη coupe πρόταση της γερμανικής φίρμας, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα αποκαλυφθεί στις αρχές της επόμενης χρονιάς στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου του Detroit.




Σε επίπεδο σχεδίασης, η Mercedes-Benz CLA πρόκειται να υιοθετήσει αρκετά από τα στοιχεία του F800 Style Concept, θυμίζοντας περισσότερο A-Class και λιγότερο τη σαφώς συντηρητικότερη C-Class.




Άλλωστε, παρά το γεγονός ότι οι διαστάσεις του αμαξώματος θα προσεγγίζουν τα επίπεδα των μεσαίων premium sedan, το δάπεδο πάνω στο οποίο θα βασιστεί η CLA θα προέρχεται από τη μικρομεσαία A-Class.




Αυτό στην πράξη σημαίνει ότι η κίνηση θα μεταδίδεται στους μπροστινούς τροχούς, με εξαίρεση τις ισχυρότερες εκδόσεις που θα φέρουν την υπογραφή της AMG και παράλληλα ένα ηλεκτρονικά ελεγχόμενο σύστημα τετρακίνησης.




Από τη σημερινή γκάμα της A-Class θα προέλθει και η συντριπτική πλειοψηφία των κινητήριων συνόλων. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης άμεσου ψεκασμού των 1,6 λίτρων, ο οποίος θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος.




Αντίστοιχες προτάσεις, δηλαδή sedan με δυναμικότερο προσανατολισμό που θα βασίζονται σε μικρομεσαίων διαστάσεων πλατφόρμες, αναμένεται να περάσουν στην παραγωγή και οι βασικότεροι ανταγωνιστές της Mercedes-Benz, όπως η BMW και η Audi.




Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

in.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου