Ετικέτες

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Ένας σαμουράι για το τριφύλλι


Ο Παναθηναϊκός έχει κλείσει τον Ιάπωνα, Γιοχέι Καζιγιάμα όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr και σας παρουσιάζει τον Ασιάτη γέννημα – θρέμμα της ομάδας του Τόκιο...




Όπως σας αποκάλυψε πρώτο το gazzetta.gr, ο 27χρονος μέσος θα βρίσκεται στην Παιανία για το επόμενο εξάμηνο ως δανεικός από την Τόκιο. Το ασιατικό δεκάρι είναι από τα μεγάλα αστέρια στην χώρα του ανατέλλοντος Ηλίου με γεμάτες χρονιές στην ομάδα του.

Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος έχει αναδειχθεί από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και έχει γεννηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου του 1985. Έχει ύψος 1,80μ., βάρος 73 κιλά και αγωνίζεται ως επιτελικός μέσος, ενώ διακρίνεται για την τεχνική κατάρτιση και την καλή πάσα του και με τα δύο πόδια.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Πλήρης βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου (μέσα-έξω) με ατμό, απολύμανση αγωγών κλιματισμού και κέρωμα, μόνο 33€

-> Κουπόνι 8€ για έκπτωση 38% για τετραήμερα οδική εκδρομή στο Μπάνσκο με διαμονή, πρωινό και δείπνο καθημερινά στο Antoaneta Hotel, τελικής αξίας 149€

-> Φυσικό lifting μόνο με 19€, για μια συνεδρία με ραδιοσυχνότητες RF σε συνδυασμό με μη ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ σε μορφή Serum, αρχικής αξίας 150€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Από πολύ μικρή ηλικία πήγαινε ακόμα στο δημοτικό, γράφτηκε στις Ακαδημίες της Τόκιο καθώς βρισκόταν πολύ κοντά στο σπίτι του. Ξεκίνησε με την ομάδα των U15 και προωθήθηκε μερικά χρόνια αργότερα στην U18.

Το επίσημο ντεμπούτο του το έκανε στις 8 Μαρτίου του 2003 κόντρα στην Γιοκοχάμα για το Nabisco Cup, μπαίνοντας ως αλλαγή στο 60'.

Οι τραυματισμοί...

Το 2004, σε ηλικία 19 ετών, εντάχθηκε στην πρώτη ομάδα όμως ένα χρόνο αργότερα τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Πάντως, πρόλαβε να αγωνιστεί σε τρία ματς για το Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων.



Τον Δεκέμβριο του 2009, χρειάστηκε πάλι νυστέρι για ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, αλλά όπως φάνηκε δεν ήταν σοβαρό. Παρόλα αυτά, όμως, είχε γεμάτες χρονιές παίζοντας τα τελευταία χρόνια πάνω από 30 ματς τη σεζόν.

Για ένα μήνα, από τις 25 Ιουνίου μέχρι τις 27 Ιουλίου 2012, είχε μείνει εκτός αγτωνιστικής δράσης λόγω ενός προβλήματος στη γάμπα.


Η φανέλα με το νούμερο 10

Το 2008 πήρα τη φανέλα με το νούμερο 10 στην πλάτη στο σπίτι του και τι φοράει ακόμα και σήμερα. Με την εθνική ομάδα της χώρας του ο Καζιγιάμα είχε αγωνιστεί το 2008 στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο.

Το... παρολίγον άλμα στην Ευρώπη

Ο Γιοχέι Καζιγιάμα έχει ως όνειρο να αγωνιστεί στην Ευρώπη και παραλίγο να τα καταφέρει πριν από σχεδόν έναν χρόνο, όταν δοκιμάστηκε από την Φορτούνα Ντίσελντορφ. Η ομάδα τότε της β' κατηγορίας της Γερμανίας τον είχε στο προπονητικό της καμπ τον Γενάρη του 2012, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε.

Πάντως, μεγάλος ντόρος για την απόκτηση του έγινε το 2009 και αρκετές ομάδες από την Γερμανία ενδιαφέρθηκαν για να τον αποκτήσουν και με καλά λεφτά μάλιστα, όμως, πάλι δεν έγινε τίποτα.



Captain και ηγέτης

Ο Γιοχέι Καζιγιάμα δεν θα μπορούσε να είναι ο αρχηγός της Τόκιο, όταν από πιτσιρίκι βρίσκεται στον σύλλογο. Ετσι, γνωρίζει πολύ καλά τι πάει να πει ηγέτης και μπορεί να βοηθήσει και μέσα στα αποδυτήρια τους νεαρούς παίκτες, αλλά και στον αγωνιστικό χώρο.



Καλή σχέση με την κερκίδα

Ο Ιάπωνας μέσος έχει πολύ καλές σχέσεις και με την κερκίδα καθώς είναι γέννημα θρέμμα της Τόκιο και δεν έχει φορέσει ποτέ φανέλα άλλης ομάδας. Ο τηλεοπτικός φακός τον έχει «πιάσει» να δίνει το... σύνθημα στην εξέδρα για να βροντοφωνάξει...



Τεχνίτης και με τα δύο πόδια

Το Ιαπωνικό δεκάρι ξεχωρίζει, όπως αναφέραμε και παραπάνω, για την τεχνική του κατάρτιση. Ο Καζιγιάμα χρησιμοποιεί με ευκολία και τα δύο πόδια για να δώσει τις αριστουργηματικές του πάσες, ενώ εκτελεί και με περίσσια ευκολία τα πέναλτι...

Εκτός από δεκάρι, ο Καζιγιάμα παίζει και ως δεύτερος επιθετικός και το πλεονέκτημα του είναι η άριστη τεχνική του κατάρτιση και είναι... φιγουρατζής. Δύσκολα αντίπαλος θα του πάρει την μπάλα χωρίς να του κάνει φάουλ.



Έγινε 200άρης και τιμήθηκε

Στις 22 Σεπτεμβρίου του 2012, ο Γιοχέι Καζιγιάμα συμπλήρωσε 200 παιχνίδια πρωταθλήματος και τιμήθηκε για αυτό έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια του. Ο 27χρονος άσος είναι παντρεμένος και έχει και δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι.

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΟΥ ΚΑΖΙΓΙΑΜΑ

ΣΕΖΟΝ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

ΓΚΟΛ

2003

7

0

2004

22

4

2005

29

2

2006

37

5

2007

32

2

2008

37

2

2009

44

4

2010

34

3

2011

40

6

2012

34

4

ΣΥΝΟΛΟ

316

32

*Συμπεριλαμβάνονται όλες οι διοργανώσεις που συμμετείχε η Τόκιο.

ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΟΥ

2004

J. League Cup

2009

J. League Cup

2010

Suruga Bank Championship

2011

League Division 2

2011

Emperor's Cup




Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

gazzatta.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου