Ετικέτες

Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

Χριστούγεννα: πώς να στολίσεις φέτος!


Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και για να μην σε πιάνει «πονοκέφαλος» για τον στολισμό, σου έχουμε όλες τις τάσεις της φετινής διακόσμησης, αλλά και φθηνές και πρωτότυπες ιδέες για να ομορφύνεις τον χώρο σου!



1. Με χρώμα
Αν ανήκεις σε αυτούς που θέλουν τα Χριστούγεννα χρωματιστά, τότε τα χρώματά σου είναι το πράσινο, το κόκκινο, το μπλε και -το must της φετινής σεζόν- το μωβ.

Κόκκινες, μπλε ή μωβ μπάλες και ασορτί καμπάνες σε όλα τα μεγέθη, λευκά φωτάκια (μην το παρακάνεις όμως ε;) και «πινελιές» από χρυσό ή ασημί είναι ιδανικά για σένα.

Εκτός από το δέντρο, μην παραλείψεις να κρεμάσεις ένα στεφάνι στην πόρτα ή το τζάκι σου (πάντοτε με πράσινη βάση και κόκκινα/ μωβ στολίδια ή με καρό φιογκάκια).

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Πλήρης βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου (μέσα-έξω) με ατμό, απολύμανση αγωγών κλιματισμού και κέρωμα, μόνο 33€

-> Κουπόνι 8€ για έκπτωση 38% για τετραήμερα οδική εκδρομή στο Μπάνσκο με διαμονή, πρωινό και δείπνο καθημερινά στο Antoaneta Hotel, τελικής αξίας 149€

-> Φυσικό lifting μόνο με 19€, για μια συνεδρία με ραδιοσυχνότητες RF σε συνδυασμό με μη ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ σε μορφή Serum, αρχικής αξίας 150€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Κρέμασε πράσινες γιρλάντες στο γείσο του τζακιού ή γύρω από τις πόρτες σου και διακόσμησέ τις με κόκκινα και λευκά άνθη (κυκλοφορούν ευρέως στα καταστήματα και σε πολύ χαμηλές τιμές).

Μην ξεχάσεις την all time classic κάλτσα, που περιμένει πώς και πώς να γεμίσει με δώρα... Μάλιστα, μπορείς να βάλεις μέσα ζαχαρωτά και καραμέλες, δημιουργώντας έναν γλυκό χριστουγεννιάτικο πειρασμό για μικρούς και μεγάλους!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χριστούγεννα δεν είναι μόνο στο σαλόνι! Βάλε χριστουγεννιάτικα αντικείμενα, κάρτες και κεριά στην κουζίνα, το υπνοδωμάτιο και την τραπεζαρία σου!


2. Αρκτικό λευκό
Ιδανική για minimal καταστάσεις, η all-white χριστουγεννιάτικη διακόσμηση είναι για σένα που θες να κάνεις την διαφορά!

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο σου θα είναι απαραιτήτως άσπρο: θα το στολίσεις με μπάλες του ίδιου χρώματος, συνδυασμένες με λουλούδια και φτερά στις αποχρώσεις που έχουν οι μπάλες. Εναλλακτικά, μπορείς να κρεμάσεις στα κλαδιά μικρά πολύχρωμα παιχνίδια!

Αν χρησιμοποιήσεις πράσινο δέντρο, στόλισέ το με λευκές μπάλες, φτερά, αστέρια και ελάχιστες ασημί κορδέλες.

Τύλιξε τις «κλασσικές» πράσινες γιρλάντες με λευκά φωτάκια και βάλ’ τες στο τζάκι σου.

Σε μία γωνιά με τραπεζάκι μπορείς να φτιάξεις το δικό σου χωριό του Άη Βασίλη, με ψεύτικο χιόνι και μικρά σπιτάκια και φαναράκια που θα βρεις στο εμπόριο.

Στρώσε στην τραπεζαρία σου λευκό τραπεζομάντιλο και «ζωντάνεψέ» το με χρωματιστά ή χρυσά διακοσμητικά και λουλούδια (must της εποχής, φυσικά, το Αλεξανδρινό).


Άλλες ιδέες
- Άδειες γυάλες μπορούν να γεμίσουν χρωματιστές καραμελίτσες ή γλυκάκια και να τοποθετηθούν στο σαλόνι ή την κουζίνα.

- Έχεις Scrabble; Πάρε τις βάσεις, τοποθέτησέ τις στα σημεία που θες (π.χ. στην τραπεζαρία, στο τραπεζάκι του σαλονιού, στο πάσο της κουζίνας, στο γείσο του τζακιού) και με τα γράμματα γράψε χριστουγεννιάτικες λέξεις ή ευχές (π.χ. φάτνη, αγάπη, δώρα, αστέρι).

- Χρησιμοποίησε γιορτινές κορδέλες ή αυτές που ήδη έχεις από δώρα που σου έχουν φέρει και φτιάξε φιογκάκια, που μπορείς να κρεμάσεις σε όλο το σπίτι!

- Γέμισε ένα μπολ με χριστουγεννιάτικα στολίδια, κουκουνάρια, κλαδάκια κι άλλα παρόμοια αντικείμενα. Ιδανικό για το υπνοδωμάτιό σου!

- Έχεις παιδάκια; Αντί για χριστουγεννιάτικες κάλτσες, κρέμασε τις δικές τους χρωματιστές καλτσούλες, βάλε σε μερικές από αυτές καμπανάκια ή ζαχαρωτά και κρέμασέ τες στο δωμάτιό τους!

- Στόλισε τα κηροπήγιά σου με 2 - 3 φύλλα λεμονιάς στο στόμιο και βάλε διαφορετικού ύψους αλλά ίδιου χρώματος κεριά σε όλα. Επίσης, μπορείς να βάλεις κεριά διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων σε μια φαρδιά πιατέλα και να τα γεμίσεις ψεύτικο χιόνι.

- Τύλιξε άδεια κουτιά με χρωματιστά χαρτιά περιτυλίγματος και εντυπωσιακές κορδέλες και τοποθέτησέ τα παντού: στα κομοδίνα, στην κονσόλα σου, στο πάσο της κουζίνας, πάνω στο τζάκι... Ποιος είπε ότι τα δώρα μπαίνουν μόνο κάτω από το δέντρο;

- Γέμισε τα βάζα σου με μπάλες ίδιου χρώματος, αλλά σε διαφορετικά μεγέθη και στόλισε τον χώρο σου κατά βούληση. Μάλιστα, αν το βάζο είναι τύπου σωλήνα (κυλινδρικό γυάλινο χωρίς ίχνος σκαλίσματος), μπορεί να μπει ακόμα και δίπλα στην μπανιέρα!

- Βάλε στη βεράντα σου μεγάλα φανάρια με κεριά και ψεύτικο χιόνι στον πάτο, για να απολαμβάνεις χριστουγεννιάτικο θέαμα έξω από το παράθυρό σου.
- Κρέμαστε νιφάδες χιονιού, αστέρια και λουλούδια από το φωτιστικό που κρέμεται πάνω απο την τραπεζαρία ή το τραπεζάκι του σαλονιού σου!

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: star

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου