Ετικέτες

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Μιλάει για πρώτη φορά για τη σύλληψή του με τα ναρκωτικά


Σπάει τη σιωπή του και δίνει τη δική του απάντηση ο γνωστός μουσικοσυνθέτης που συνελήφθη με μισό κιλό χασίς....



Σε συνέντευξη του, ο Μάνος Ψαλτάκης, αρνείται ότι έκανε διακίνηση ναρκωτικών και τόνισε ότι δεν θα επιτρέψει ξανά να πειράξουν τον ίδιο ή την οικογένειά του. «Ξέρω ποιος μου την έστησε», ανέφερε οργισμένος στην εφημερίδα «Espresso» ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.




«Πρόκειται για σκευωρία και ξέρετε πολύ καλά απόποιον. Μερικοί κομπλεξικοί καλλιτέχνες που ζηλεύουν τον Ψαλτάκη γιατί είναι γεννημένο αντράκι θέλουν να τον «στείλουν» και να του καταστρέψουν την οικογένεια» τόνισε, προσθέτοντας ότι το χασίς, περίπου 280 γραμμάρια όπως ισχυρίζεται (και όχι 465 γραμμάρια, σύμφωνα με την αστυνομία), το προόριζε για προσωπική του χρήση.




«Εγώ αγαπάω την οικογένειά μου και γι” αυτή κόβω και το χασίσι. Από εκεί και πέρα, επειδή το κόβω και δεν μπορούν να μου κάνουν και κάτι παραπάνω, ουαί κι αλίμονο σε όποιον την πειράξει», δήλωσε χαρακτηριστικά.




συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Πλήρης βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου (μέσα-έξω) με ατμό, απολύμανση αγωγών κλιματισμού και κέρωμα, μόνο 33€

-> Κουπόνι 8€ για έκπτωση 38% για τετραήμερα οδική εκδρομή στο Μπάνσκο με διαμονή, πρωινό και δείπνο καθημερινά στο Antoaneta Hotel, τελικής αξίας 149€

-> Φυσικό lifting μόνο με 19€, για μια συνεδρία με ραδιοσυχνότητες RF σε συνδυασμό με μη ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ σε μορφή Serum, αρχικής αξίας 150€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Να σημειωθεί ο 63χρονος συνελήφθη έπειτα από έφοδο της αστυνομίας μαζί με την Ελληνοκαναδή σύζυγό του μέσα στο διαμέρισμα τους στη Γλυφάδα και μετά από έρευνα που έγινε βρέθηκαν στο σπίτι του 465 γραμμάρια ακατέργαστης ινδικής κάνναβης.
















Ενώ το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ο Ψαλτάκης εμφανίστηκε ενώπιον της 30ής ειδικής ανακρίτριας. Λίγες ώρες αργότερα κατευθύνθηκε μαζί με την οικογένειά του στην έξοδο των δικαστηρίων της πρώην Σχολής Ευελπίδων, καθώς οι λειτουργοί της Θέτιδος έκριναν πως έπρεπε να αφεθεί προσωρινά ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

mychannel.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου