Ετικέτες

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

Στο Δαφνί ο Λαυρεντιάδης


Ο επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης που νοσηλεύεται προσωρινά στα επείγοντα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός ζήτησε να οδηγηθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.



Ο κ. Λαυρεντιάδης νοσηλευόταν από το βράδυ της Πέμπτης όταν και συνελήφθη στο σπίτι του στη Βάρη στα επείγοντα του νοσοκομείου Ευαγγελισμός καθώς δήλωσε ασθενής. Εκεί, τον επισκέφθηκε και η ανακρίτρια του, απήγγειλε τις πέντε κατηγορίες -σε βαθμό κακουργήματος- που τον βαρύνουν και αφού άκουσε την απολογία του επί περίπου 1,5 ώρα του ανακοίνωσε ότι κρίνεται προφυλακιστέος.






συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Πλήρης βιολογικός καθαρισμός αυτοκινήτου (μέσα-έξω) με ατμό, απολύμανση αγωγών κλιματισμού και κέρωμα, μόνο 33€

-> Κουπόνι 8€ για έκπτωση 38% για τετραήμερα οδική εκδρομή στο Μπάνσκο με διαμονή, πρωινό και δείπνο καθημερινά στο Antoaneta Hotel, τελικής αξίας 149€

-> Φυσικό lifting μόνο με 19€, για μια συνεδρία με ραδιοσυχνότητες RF σε συνδυασμό με μη ενέσιμο Υαλουρονικό Οξύ σε μορφή Serum, αρχικής αξίας 150€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...





Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του iefimerida.gr ο κ. Λαυρεντιάδης ζήτησε να οδηγηθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί, προκειμένου να εξεταστεί, αφού σύμφωνα με δηλώσεις του στους γιατρούς αισθάνεται ότι αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.




Η μεταφορά του επιχειρηματία στο Δαφνί γίνεται με τη σύμφωνη γνώμη της ανακρίτριας Ιωάννας Χατζάκη που έχει αναλάβει την υπόθεση, κάτι το οποίο άλλωστε δεν μπορούσε να αρνηθεί βάσει των όσων προβλέπει το δικαιϊκό σύστημα της χώρας.




Να σημειωθεί ότι ασφαλείς πληροφορίες του iefimerida.gr αναφέρουν ότι όλες οι εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη από χθες το βράδυ ο κ. Λαυρεντιάδης δεν έδειξαν το παραμικρό πρόβλημα υγείας εκτός φυσικά από το χρόνιο πρόβλημα της νεανικής ρευματοειδούς αρθροίτιδας το οποίο τον ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

iefimerida.gr
Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου