Ετικέτες

Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012

Κόντρα στην κρίση, η Ελλάδα θα πάει στη Eurovision 2013


Όλα μπορεί να τα αντιμετωπίσουμε αλλά και να μην πάμε στην Eurovision 2013 στη Σουηδία; Ε, ποτέ! Μπορεί η κρίση να χτυπά την Ευρώπη αλλά οι χορηγοί δεν αφήνουν την χώρα εκτός διαγωνισμού!



Τελικά μόνο 4 χώρες δεν θα συμμετέχουν: Πορτογαλία, Σλοβακία, Βοσνία – Ερζεγοβίνη για οικονομικούς λόγους και η Τουρκία καθώς διαμαρτύρεται για τον κανονισμό του διαγωνισμού.

Συνολικά στον διαγωνισμό που θα γίνει τον Μάιο στη Σουηδία, θα συμμετέχουν 39 χώρες.
Τελικά η δική μας, η ΕΡΤ, παρά την αρχική της απόφαση, άλλαξε τα σχέδια της, καθώς εμφανίστηκαν χορηγοί που θα χρηματοδοτήσουν την αποστολή.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Η ΕΡΤ δεν θα εκταμιεύσει χρήματα από το ταμείο της, διότι το κόστος θα καλυφθεί από χορηγούς και δισκογραφική εταιρεία.

Επικρατέστερος χορηγός είναι το μουσικό κανάλι MAD, το οποίο όμως δεν θα έχει λόγο στην επιλογή του καλλιτέχνη ή του συγκροτήματος που θα ταξιδέψει στη σουηδική πόλη. Ως αντιστάθμισμα της χορηγίας ο νεανικός μουσικός τηλεοπτικός σταθμός θα έχει – κατά πληροφορίες – προβολή μέσω του διαγωνισμού στα άλλα ευρωπαϊκά κράτη, διότι σχεδιάζει να κάνει άνοιγμα στο εξωτερικό.

Για το ποιος θα εκπροσωπήσει, εξετάζεται η περίπτωση της Θωμαής Απέργη, της νεαρής τραγουδίστριας με τις λάτιν τζαζ επιρροές.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. Αν ειναι δυνατον και ποιος θα πληρωσει με τα λεφτα του ηδη ταλαιπωρου πολιτη παλι θα στειλουν σαχλαμαρες στον πανυγηρι ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή