Ετικέτες

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Ανατριχιαστικό: Γονείς έδιωξαν από το σπίτι τον 18χρονο γιο τους λόγω...


Η ιστορία του 18χρονου Νίκου από το Ηράκλειο Κρήτης συγκλονίζει και τον πιο ασυγκίνητο, αφού στην πιο τρυφερή του ηλικία παίρνει ένα σκληρό μάθημα ζωής!...



Οι πολύτεκνοι «γονείς» του δεν μπορούν να τον συντηρούν άλλο και πήραν την… απόφαση να τον διώξουν από το σπίτι!




Έτσι από τη μια μέρα στην άλλη το παιδί βρέθηκε χωρίς σπίτι και χωρίς δουλειά, αφού είναι μόλις 18 ετών!




Όλα αυτά δεν θα είχαν γίνει αντιληπτά, βέβαια, εάν το παιδί δεν χτυπούσε στο σχολείο και μεταφερόταν με αιμορραγία στο Νοσοκομείο τον περασμένο Νοέμβριο.




Εκεί οι συμμαθητές του και οι καθηγητές διαπίστωσαν το τραγικό της υπόθεσης: Σε επικοινωνία του σχολείου με τους γονείς του, οι γονείς απάντησαν πως δεν τους ενδιαφέρει και οι εκπαιδευτικοί «να κάνουν ότι καταλαβαίνουν με το παιδί»!!!




Όμως τότε, με παρέμβαση του εισαγγελέα, επειδή ήταν ακόμη ανήλικος, επέστρεψε σπίτι του. Ένα μήνα αργότερα όμως, μόλις ενηλικιώθηκε, οι γόνεις του τον έδιωξαν!




Για λίγες ημέρες και λόγω γιορτών έμενε στη γιαγιά του αλλά μετά μίλησε στον διευθυντή του σχολείου και του εξομολογήθηκε το δράμα του!




Οι συμμαθητές του, στη σελίδα του σχολείου στο Facebook, ανήρτησαν έκκληση για βοήθεια προς το 18χρονο. Οποιοσδήποτε μπορεί κι επιθυμεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο το 18χρονο μπορεί να επικοινωνήσει, απογευματινές ώρες, με το σχολείο στο    2810 223 434 και κινητό εξυπηρέτησης 6984 445879.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...


Προσωρινή λύση για το παιδί βρέθηκε, με τη φιλοξενία του στο ΚΗΦΗ Αγίας Τριάδας. Ο 18χρονος αναζητά μια θέση εργασίας προκειμένου να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Μέχρι τότε, στο σχολείο τοποθετούνται κουτιά για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Νίκο αλλά κι άλλους τέσσερις μαθητές που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, ενώ για το 18χρονο, μαθητές και καθηγητές συγκέντρωσαν τις ημέρες των γιορτών δύο σακούλες με τρόφιμα.

Το ερώτημα είναι γιατί τέτοιοι «γονείς» αν λέγονται έτσι, φέρνουν ανθρώπινες ζωές στον κόσμο όταν δεν μπορούν να τις συντηρήσουν;

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: cretalive.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου