Ετικέτες

Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ Άγνωστος άνδρας τον απείλησε με όπλο στο κέντρο της Αθήνας


Τον εφιάλτη έζησε στο κέντρο της Αθήνας γνωστός ηθοποιός και μια φίλη του και μάλιστα σε στάση λεωφορείου από άγνωστο άνδρα που κρατούσε στα χέρια πιστόλι.



Όλα συνέβησαν όταν άνδρες της ομάδας Δίας καταδίωξαν τον ένοπλο  νεαρό άνδρα.




Ας πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά τους. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο ηθοποιός Πέτρος Πέτρου και η φίλη του περίμεναν το αστικό λεωφορείο όταν μετά από λίγα λεπτά ένας  έντρομος οπλισμένος άνδρας βρέθηκε μπροστά τους.




Προέταξε το πιστόλι και τους ζήτησε να μην κάνουν καμία κίνηση και στη συνέχεια κρύφτηκε πίσω από έναν θάμνο δίπλα στη στάση.  Τέσσερα πληρώματα της ομάδας Δίας και δύο περιπολικά με τις σειρήνες αναμμένες ήρθαν προς το μέρος τους και σταμάτησαν.




Εκείνη τη στιγμή διέσχιζε το δρόμο  ένα άδειο ταξί. Αμέσως ο ηθοποιός κάνει νόημα στον οδηγό να σταματήσει και μόλις επιβιβάστηκαν τράπηκαν σε φυγή. Κι έτσι έληξε ο εφιάλτης τους. 


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...




Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: radar.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου