Ετικέτες

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΕΙΧΑΝ ΑΓΙΟ Τους χτύπησε κεραυνός στο σπίτι τους ενώ έτρωγαν!


Ένα απίστευτο περιστατικό βίωσαν οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού το μεσημέρι της Τρίτης 22 Ιανουαρίου στο χωριό Κρυοπηγή στην Πρέβεζα όταν αυτό... χτυπήθηκε από κεραυνό!



Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 14:00 ένας ισχυρός κεραυνός έπεσε σε σπίτι του χωριού και μάλιστα την στιγμή που μέσα σε αυτό ήταν τρία άτομα που... είχαν άγιο στην κυριολεξία.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς ενώ από τον κεραυνό κάηκαν όλες οι ηλεκτρικές συσκευές του σπιτιού καθώς επίσης και καταστράφηκε στην κυριολεξία ολόκληρη η ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Σε επικοινωνία που είχε το pamepreveza.gr με τον αντιδήμαρχο Πρέβεζας κ. Παντελή Μπαρτζώκα, ο οποίος βρέθηκε στο σημείο, μας είπε ότι ο κεραυνός που έπληξε την οικία κατέστρεψε τα πάντα.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Ακόμα και σε πολλά σημεία του σπιτιού μαύρισε ο τοίχος, αλλά ευτυχώς ο άντρας και δύο γυναίκες που ήταν μέσα σε αυτό δεν έπαθαν τίποτε εκτός βέβαια από το ισχυρό σοκ που υπέστησαν και τις μεγάλες υλικές ζημιές.

Η ΔΕΗ που ενημερώθηκε και έφτασε στο σπίτι προέβη στις κατάλληλες ενέργειες διακοπής της ηλεκτροδότησης του σπιτιού έως ότου αποκατασταθούν τα προβλήματα.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου