Ετικέτες

Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

Ένσταση ο Ολυμπιακός


Το χρονόμετρο του Σ.Ε.Φ. κόλλησε στα -10'', η Σιένα πρόλαβε και σκόραρε για το νικητήριο 72-74 κι ο Ολυμπιακός απάντησε με ένσταση έπειτα τη λήξη της αναμέτρησης. Δείτε το βίντεο της επίμαχης φάσης!!!






Ο Ολυμπιακός έμοιαζε να έχει την τελευταία επίθεση στα χέρια του, αλλά στα -10'' το χρονόμετρο του Σ.Ε.Φ. κόλλησε, κλέβοντας περίπου 2''-3''. Στην εξέλιξη ο Κάιλ Χάινς αστόχησε κάτω απ' το καλάθι κι η Σιένα άδραξε την ευκαιρία και σκόραρε για το τελικό 72-74, αφού το εναπομείναν 1,7'' δεν ήταν αρκετό στον Έισι Λο.

Το πρόβλημα στο χρονόμετρο δημιούργησε απορίες κατά πόσο σε διαφορετική περίπτωση η Μοντεπάσκι θα προλάβαινε να σκοράρει και να αποτρέψει την παράταση κι αμέσως έπειτα τη λήξη ο Ολυμπιακός κατέθεσε ένσταση.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Oι άνθρωποι των Πειραιωτών έκαναν την ένσταση στην οποία ανέφεραν το γεγονός και πλέον περιμένουν την απόφαση των ανθρώπων της Ευρωλίγκας. Δεδικασμένο υπάρχει όταν 12 χρόνια πριν σε παιχνίδι της ΑΕΚ με την τότε Ταού Κεράμικα (σ.σ. νυν Κάχα Λαμποράλ) είχε δημιουργηθεί και πάλι πρόβλημα με το χρονόμετρο. Τότε το ματς είχε επαναληφθεί.

Η απόφαση για την έκβαση του αγώνα θα αποφασιστεί εντός εφτά ημερών καθώς ο κανονιασμός ορίζει η απόφαση να βγει πριν την επόμενη αγωνιστική της διοργάνωσης.




Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: gazzetta.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου