Ετικέτες

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ Τρίχρονος... "Κροκοδειλάκιας"!


Αντί να παίζει με κουταβάκια και γατάκια όπως τα περισσότερα παιδάκια της ηλικίας του, ο Τσάρλι Πάρκερ (Charlie Parker) τρελαίνεται να τυλίγει φίδια γύρω από το κορμάκι του και να κολυμπάει παρέα με κροκόδειλους!



Δείτε σε βίντεο τον ατρόμητο τρίχρονο πιτσιρικά να σηκώνει ψηλά έναν αλιγάτορα, ονόματι Γκαμπ (Gump), να τον αναποδογυρίζει και να τον πετά στο νερό.




"Ο Τσάρλι λατρεύει τα ερπετά. Τα αγαπημένα του είναι τα φίδια και κροκόδειλοι" ανέφερε ο Γκρεγκ (Greg), πατέρας του μικρού αγοριού, που είναι διευθυντής του Ballarat Wildlife Park στη Βικτόρια της Αυστραλίας.




Έτσι, ο πιτσιρίκος έχει μεγαλώσει ανάμεσα σε φίδια, σαύρες και άλλα ζώα της άγριας φύσης, μαθαίνοντας να συνυπάρχει αρμονικά μαζί τους.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...








Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: radar.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου