Ετικέτες

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

H Oracle αναβαθμίζει εκτάκτως τη Java


Τις προηγούμενες μέρες ανακαλύφθηκε και δημοσιοποιήθηκε σημαντικό κενό ασφαλείας στη Java 7 που επηρέαζε συστήματα Windows, Mac και Linux. Το πρόβλημα φαίνεται ότι ήταν τόσο σοβαρό που το Υπουργείο Ασφαλείας των Ηνωμένων Πολιτειών προέτρεψε τους χρήστες να απενεργοποιήσουν την Java από τους υπολογιστές τους.



H Oracle σήμερα εξέδωσε αναβάθμιση στη Java που διορθώνει το πρόβλημα θέτοντας ταυτόχρονα την προεπιλεγμένη ρύθμιση ασφαλείας στο ”High”, που σημαίνει ότι οι χρήστες θα πρέπει να εγκρίνουν τα διάφορα Java applets προτού τρέξουν στον υπολογιστή. Η Oracle προτείνει την άμεση εφαρμογή του patch καθώς ήδη γίνεται ευρεία χρήση του κενού ασφαλείας σε κακόβουλα λογισμικά, κάτι που γνωρίζαμε ήδη, βέβαια.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Διάλεξε ένα από τα χειροποίητα γούρια της προσφοράς από μόνο 5€ και δώρισέ το σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο

-> Πλήρες πακέτο ομορφιάς (Λούσιμο, Κούρεμα, Χτένισμα, Μανικιούρ με ημιμόνιμο χρώμα και Σχηματισμό Φρυδιών) μόλις με 15€ στους Αμπελόκηπους

-> Μόνο με 15€ για ένα υπέροχο Spa Massage με ποικίλα αιθέρια έλαια, Peeling για καθαρισμό του δέρματος και μάσκα ενυδάτωσης, διάρκειας 60 λεπτών στο Σύνταγμα
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Από την άλλη, ο αρχικός ερευνητής που ανακάλυψε το κενό ασφαλείας δήλωσε ότι το τελευταίο patch της Oracle δεν είναι αρκετό για τους χρήστες. «Δεν τολμούμε να πούμε στους χρήστες ότι είναι ασφαλές να ενεργοποιήσουν την Java ξανά», ανέφερε ο Adam Godwiak. Το καλύτερο μέχρι να ξεκαθαριστεί η κατάσταση είναι να κρατήσετε την Java απενεργοποιημένη ή να την απεγκαταστήσετε εντελώς. 

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: macuser.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου