Ετικέτες

Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ Ανακαλύψτε το ανάλογα με την εποχή γέννησής σας



Ο επαγγελματικός προσανατολισμός είναι μια δύσκολη υπόθεση, πόσο μάλλον στην εποχή της ανεργίας. Πολλοί παράγοντες επηρεάζουν την απόφασή μας για το ποιος είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε για μια πολλά υποσχόμενη καριέρα.



Ωστόσο, τώρα, έρχεται να προστεθεί άλλος ένας. Σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαγαν Βρετανοί ειδικοί, βασιζόμενοι σε δημογραφικά στοιχεία της Εθνικής Στατιστικής υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου, συσχέτισαν τους μήνες γέννησης με τους επιτυχημένους επαγγελματίες.




Ορίστε, που κατέληξαν...




Φθινόπωρο: Όσοι έχουν γεννηθεί τους φθινοπωρινούς μήνες έχουν μία ροπή προς την κατάθλιψη, ενώ οι βαθυστόχαστες σκέψεις τους ωθούν να ακολουθήσουν επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με τα γράμματα, την τέχνη και την έρευνα. Οι γεννημένοι τον Σεπτέμβριο γίνονται συνήθως ποιητές, συγγραφείς, επιστήμονες και ακαδημαϊκοί, ενώ έχει παρατηρηθεί πως πολλοί αθλητές και γυμναστές ήρθαν στον κόσμο Σεπτέμβριο. Ο Οκτώβριος και Νοέμβριος γεννούν ψυχολόγους, ηθοποιούς ή δημοσιογράφους, αλλά και επαγγελματίες της μόδας.




Χειμώνας: Όσοι έχουν γεννηθεί τους χειμερινούς μήνες έχουν έφεση στα καλά αμειβόμενα επαγγέλματα κι όχι στις χειρονακτικές εργασίες. Η θρησκεία και η πολιτική βρίσκονται στα ενδιαφέροντα των παιδιών του Δεκεμβρίου, ενώ εκείνα του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου η ιατρική και τα οικονομικά με τα περισσότερα να ακολουθούν καριέρα γιατρών και εφοριακών ή ορκωτών λογιστών.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Παρακολούθησε όχι 1, ούτε 2, αλλά 37 διαφορετικά σεμινάρια με σημαντική έκπτωση, με την αγορά κουπονιού 37€

-> Μάθε να φτιάχνεις ιστοσελίδες(joomla) και e-shop(VirtueMart), μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, μόλις με 99€

-> Πακέτο για 4ήμερα ταξίδι στο Παρίσι, με πληρωμένα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μόνο από 325€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Άνοιξη: Όσοι έχουν γεννηθεί τους ανοιξιάτικους μήνες ακολουθούν  επαγγέλματα που έχουν να κάνουν με την περιπέτεια, την εξουσία και τη δημιουργία. Ο Μάρτιος γεννά αεροσυνοδούς και πιλότους, ο Απρίλιος κυρίως στρατιωτικούς -πολλοί  δικτάτορες, ανάμεσα σε αυτούς και ο Χίτλερ γεννήθηκαν Απρίλιο- και ο Μάιος πολιτικούς και δικηγόρους ή λέκτορες.




Καλοκαίρι: Όσοι έχουν γεννηθεί τους καλοκαιρινούς μήνες έχουν μικρές πιθανότητες να ακολουθήσουν επαγγέλματα κύρους ή με υψηλό μισθό, αλλά διαθέτουν καλλιτεχνική φλέβα. Τα παιδιά του Ιουνίου προτιμούν επαγγέλματα όπως η διοίκηση επιχειρήσεων, ντετέκτιβ και αστυνομικοί, ενώ του Ιουλίου ασχολούνται κυρίως με τη χειρονακτική εργασία και την τέχνη και του Αυγούστου με την αρχιτεκτονική.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: radar.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου