Ετικέτες

Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2013

Τι θα φέρουν οι πλανητικές ευθυγραμμίσεις;



ΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΥΓΗΣ και ΟΙ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΟ 2013
Με γνώμονα τις πλανητικές ευθυγραμμίσεις του 2013 στο 70%.
Το υδάτινο έτος του φιδιού ξεκινάει με μια δυνατή πνευματική αφύπνιση συναισθημάτων τα οποία ..
θα χρησιμεύσουν ως γέφυρα ανάμεσα στον πνευματικό και τον υλικό κόσμο.



Η πρώτη ‘πλανητική’ ευθυγράμμιση αρχίζει στις 21 Φεβρουαρίου με τον Ερμή, τον Άρη, τον Ποσειδώνα και τον Ήλιο στους Ιχθύς όπου μετά τις 26 Φεβρουαρίου μπαίνει και η Αφροδίτη. Πρόκειται για ένα φαινόμενο αστρολογικό του οποίου όμοιο δεν έχω συναντήσει. Θα επηρεάσει την κοινωνία, την πολιτική αλλά και την προσωπική ζωή των εθνών. Θα υπάρξουν διεθνείς συγκρούσεις, εξεγέρσεις, επαναστάσεις και τρομοκρατικές επιθέσεις. Το φίδι συμβολίζει τον μυστικισμό αλλά και τα όπλα και δημιουργεί καινοτομίες στην κατασκευή όπλων και την τεχνολογία γενικότερα. Φέρνει ανεκτικότητα, υπομονή και ευελιξία αλλά προκαλεί και δολοφονίες, τυφώνες και ατυχήματα στις σιδηροδρομικές, ακτοπλοϊκές και αεροπορικές συγκοινωνίες.

Στην Ελλάδα και πάντα στο 70% ο πρωθυπουργός οδηγείται σε ανασχηματισμό ο οποίος ωθεί τη χώρα σε απρόβλεπτες, περίεργες εκλογές. Ιδρύεται νέος πολιτικός φορέας, διαλύεται το ΠΑΣΟΚ και διασπάται ο ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει όμως να σημειωθεί ότι έγκειται στην διακριτική ευχέρεια του πρωθυπουργού το να αποφύγει και τις εκλογές και τη σύγκρουση με την κοινωνία.

Παράλληλα και από τον Απρίλιο και μετά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τη Μέρκελ. Απρόβλεπτα πολιτικά γεγονότα εξελίσσονται στην Ιταλία με σοβαρές τρομοκρατικές επιθέσεις και η χώρα αυτή εισέρχεται σε περίοδο αλλεπάλληλων εκλογικών αναμετρήσεων. Παρόμοιες εξελίξεις θα υπάρξουν στην Κύπρο με πολιτική αστάθεια. Οι έρευνες έχουν αποδείξει ότι όσες εκλογικές αναμετρήσεις ή ανασχηματισμοί έχουν γίνει με ανάδρομη φορά του Ερμή έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο.

Θα υπάρξει ακόμη αύξηση των επιδημιών αρχίζοντας από Λονδίνο και συνεχίζοντας στην Αμερική, την Γαλλία, την Ελλάδα και την Ασία, ειδικότερα δε την Κίνα.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Παρακολούθησε όχι 1, ούτε 2, αλλά 37 διαφορετικά σεμινάρια με σημαντική έκπτωση, με την αγορά κουπονιού 37€

-> Μάθε να φτιάχνεις ιστοσελίδες(joomla) και e-shop(VirtueMart), μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, μόλις με 99€

-> Πακέτο για 4ήμερα ταξίδι στο Παρίσι, με πληρωμένα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μόνο από 325€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Η ανάδρομη φορά του Ερμή, μετά τις 23 Φεβρουαρίου και η ισχυρή Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, στις 25 του ίδιου μήνα, θα δημιουργήσει ανακατατάξεις πολιτικές, ανασχηματισμούς, συγκρούσεις, ακραία καιρικά φαινόμενα, έντονη ηλιακή ακτινοβολία, σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων αλλά και εσωτερικούς και εξωτερικούς πολέμους. Η ευθυγράμμιση αυτή έχει να κάνει με τις μυστικές έρευνες, τις μυστικές υπηρεσίες, τα σκάνδαλα, τις ανατροπές, τις εσωτερικές διαμάχες στα κοινοβούλια και την δημιουργία νέων ιδεολογικών, πολιτικών σχημάτων. Όσο θα πλησιάζουμε προς την εαρινή ισημερία, όπου θα έχουμε μια άλλη ευθυγράμμιση εκεί, υπάρχει κίνδυνος για μεγάλες εκρήξεις και για παγκόσμιο οικονομικό κραχ που σχετίζεται με τα ακίνητα, την φορολογία και την παιδεία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Αμερική, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Αγγλία.

Θα έχουμε ταυτόχρονα αποκάλυψη σκανδάλων και απώλειες χρημάτων. Αυτή είναι μια επαναστατική ευθυγράμμιση και ακολουθείται από την έλευση του Χείρονα, του θεραπευτή, ο οποίος θα γιατρέψει τις ψυχές των ανθρώπων. Οι άνθρωποι θα ψάξουν να βρουν την Ιθάκη τους μέσα από τις πνευματικές και ψυχολογικές αναζητήσεις και την πίστη σε ένα καλύτερο αύριο, το οποίο θα είναι μια πρόκληση που θα ανοιχτεί μπροστά μετά από πολλές μελέτες και περνώντας μέσα από τα μονοπάτια της πνευματικής δοκιμασίας.

Ο ζωδιακός κύκλος στο 70% θα έχει ανακατατάξεις οικονομικές, επαγγελματικές και συναισθηματικές.

Τα έτη 2013, 2014 και 2015 ο Κρόνος στο Σκορπιό επαναφέρει στο προσκήνιο την γενιά των baby boomers η οποία θα είναι πολύ σκληρή, συντηρητική, με άπονη στάση και της οποίας η επιστροφή θα συνοδεύεται από σοβαρά συστημικά προβλήματα που έχουν να κάνουν με την εξουσία. Θα έρθει δηλαδή για να τιμωρήσει. Επίσης θα υπάρξει αύξηση των ασθενειών που μεταδίδονται μέσω των σεξουαλικών επαφών και θα γίνει έντονη κατάχρηση σε αλκοόλ και ναρκωτικά. Να σημειωθεί εδώ ότι ο Κρόνος στο Σκορπιό βρέθηκε τη δεκαετία του 1920 όταν στην Ελλάδα και τον κόσμο συνέβη το οικονομικό κραχ. Το 1985, με Κρόνο πάλι στο Σκορπιό, είχαμε εκλογές και όχι μόνο.


ΚΡΙΟΣ
Θα ζήσετε την περιπέτεια και την ανακάλυψη. Είναι στο χέρι σας να χαράξετε νέα συναισθηματικά μονοπάτια για να τα κατακτήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ
Οι φαντασιώσεις σας δημιουργούν την δυνατότητα να πραγματοποιήσετε τα όνειρα σας και να εργαστείτε ομαδικά για μια δημιουργική άνοιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μπορεί να πιστεύετε ότι ο κομιστής του μέλλοντος στις 21 Φεβρουαρίου θα σας κάνει στρατιώτες, όμως η φιλοδοξία δεν θα σταθεί καλός σύμβουλος για σας. Η απογοήτευση θα σας πονέσει πολύ και θα είναι για σας ένα καλό μάθημα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η είσοδος των πλανητών στους Ιχθύς δεν θα είναι τόσο πολύ καλή για εσάς όσο το τρίγωνο που θα σχηματιστεί το καλοκαίρι. Ωστόσο θα πρέπει να αναθεωρήσετε πολλές απόψεις γύρω από την οικογένεια και να ετοιμάσετε τα σχέδια σας για το καλοκαίρι.

ΛΕΩΝ
Ο ρομαντισμός, όσον αφορά τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, θα σας θολώσει το μυαλό και η ανάδρομη φορά του Ερμή θα προκαλέσει εντάσεις, θα επαναφέρει γεγονότα από το παρελθόν στο παρόν και θα σας κάνει να ξανακοιτάξετε τη ζωή σας από την αρχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αυτή την εποχή θα επενδύσετε στις σχέσεις και θα ολοκληρωθείτε επαγγελματικά. Επειδή η ανάδρομη φορά του Ερμή στους Ιχθύς είναι εξασθενισμένη, θα υπάρξουν δυσκολίες για περίπου ένα μήνα, όμως μετά τις 21/3 παίρνετε αποφάσεις σοβαρές για το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ
Ζείτε συναισθηματικά στιγμές απείρου κάλλους, με ανταγωνιστικότητα στον εργασιακό χώρο και ταξίδια και τελικά πραγματοποιείτε τα όνειρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Κρόνος στο Σκορπιό σας δίνει την δυνατότητα να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για την καριέρα σας, όμως η ευθυγράμμιση αυξάνει την ηγετική σας ικανότητα και βάζετε νέες βάσεις. Με λίγα λόγια δηλαδή, αρπάζετε την ευκαιρία από τα μαλλιά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εκμεταλλεύεστε τις ευκαιρίες για ταξίδια. Θα πρέπει να ελέγξετε όμως το νευρικό σας σύστημα και την αλαζονεία που σας διακατέχει το τελευταίο διάστημα. Είστε δεξιοτέχνες στην επικοινωνία αλλά η ευθυγράμμιση θα σας φέρει δυσκολίες στο να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι μια από τις καλύτερες περιόδους για εξέλιξη και σταδιοδρομία. Είναι η ευκαιρία για να προωθήσετε τα ταλέντα σας και ειδικά για επιχειρήσεις και ταξίδια. Συναισθηματικά υπάρχουν προβλήματα τα οποία θα ξεπεράσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Θα υπάρξουν δραστικές αλλαγές στη ζωή σας. Φεύγετε από το οικονομικό αδιέξοδο, διαγράφετε το παρελθόν και προχωράτε μπροστά. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε προβλήματα με συγκρούσεις στην οικογένεια ή διαζύγια τις ξεκαθαρίζετε, τελειώνετε και φεύγετε.

ΙΧΘΥΣ
Θα περάσετε δύσκολες στιγμές και θα συναντήσετε την αποτυχία στον οικονομικό τομέα. Θα πρέπει να είστε πιο ειλικρινείς με τις προσωπικές σας σχέσεις και να αποφύγετε τις συγκρούσεις με παλιούς εραστές (μέχρι 26/3) γιατί αυτό θα έχει σοβαρές επιπτώσεις στη δουλειά και την οικογένεια σας.

Όμως, για να πάρουμε και μια γεύση αισιοδοξίας, δεν είναι το μέλλον μόνο σκοτεινό. Μετά τον Ιούλιο θα υπάρξει πολιτιστική και κοινωνική ανάκαμψη στην οποία θα βοηθήσει η γενιά των baby boomers. Αλλά μέχρι το καλοκαίρι, θα τα ξαναπούμε αγαπημένοι φίλοι μου αναγνώστες.

Σημείωση: Για κάθε άνθρωπο η πρόβλεψη είναι μοναδική σαν το δακτυλικό του αποτύπωμα.

Με εκτίμηση
Μία άλλη άποψη
Περκουλαράκη – Παπανικολοπούλου Δήμητρα (P.M.A.F.A)

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου