Ετικέτες

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Μυστική τεχνολογία για γρήγορη φόρτιση



Η εταιρεία κατασκευής επεξεργαστών Qualcomm αποκάλυψε την ύπαρξη μιας όχι και τόσο γνωστής τεχνολογίας στους επεξεργαστές, η οποία βοηθά τις συσκευές να φορτίσουν έως και 40% πιο γρήγορα σε σχέση με άλλους επεξεργαστές που δεν έχουν τη συγκεκριμένη τεχνολογία.



Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που η Qualcomm άργησε να αποκαλύψει την ύπαρξη της, παρά το γεγονός ότι η τεχνολογία αναπτύχθηκε και ενσωματώθηκε πριν από λίγο καιρό σε αρκετές συσκευές, με Snapdragon επεξεργαστή όπως το Samsung Galaxy S3, το HTC 8X, το Nokia Lumia 920 και το Google Nexus 4.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Παρακολούθησε όχι 1, ούτε 2, αλλά 37 διαφορετικά σεμινάρια με σημαντική έκπτωση, με την αγορά κουπονιού 37€

-> Μάθε να φτιάχνεις ιστοσελίδες(joomla) και e-shop(VirtueMart), μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, μόλις με 99€

-> Πακέτο για 4ήμερα ταξίδι στο Παρίσι, με πληρωμένα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μόνο από 325€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...


Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο υπεύθυνος μάρκετινγκ της εταιρείας Anand Chandrasekher, δήλωσε σε ένα blog ότι, η όχι και τόσο γνωστή τεχνολογία της Qualcomm έχει σχεδιαστεί για να μειώσει δραματικά το χρόνο που χρειάζεται για να φορτίσει η μπαταρία σε μια φορητή συσκευή. Επίσης ανέφερε ότι η ονομασία της τεχνολογίας ταχείας φόρτισης είναι, ‘’Quick Charge 1.0’’.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: SecNews.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου