Ετικέτες

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ



Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός κατά τη διάρκεια της νύχτας στα Επτάνησα, την Ήπειρο, τη Θεσσαλία, τη Πελοπόννησο, τη Στερεά Ελλάδα και τη δυτική Μακεδονία.



Πιο αναλυτικά :

Κατά διαστήματα βροχές ασθενούς ως και μέτριας έντασης, θα σημειώνονται από το πρωί ως και το μεσημέρι της Κυριακής, σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Ηπείρου, της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας, της ανατολικής Πελοποννήσου, καθώς και στα Επτάνησα, τις Σποράδες, τη Κρήτη και τις Κυκλάδες. Καταιγίδες φαίνεται να σημειώνονται τις πρωινές κυρίως ώρες, σε περιοχές της ανατολικής Στερεάς και ανατολικής Θεσσαλίας. Προς το απόγευμα, βροχές θα σημειωθούν και στα Δωδεκάνησα, ενώ φαίνεται τα φαινόμενα να εξασθενούν κάπως στη δυτική και κεντρική Ελλάδα.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Παρακολούθησε όχι 1, ούτε 2, αλλά 37 διαφορετικά σεμινάρια με σημαντική έκπτωση, με την αγορά κουπονιού 37€

-> Μάθε να φτιάχνεις ιστοσελίδες(joomla) και e-shop(VirtueMart), μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, μόλις με 99€

-> Πακέτο για 4ήμερα ταξίδι στο Παρίσι, με πληρωμένα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μόνο από 325€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν και σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου (500-600μ.), της Στερεάς Ελλάδας (700-900μ.), της Θεσσαλίας (500-600μ.) και της Πελοποννήσου (800-900μ.), ενώ φαίνεται να χιονίζει κατά διαστήματα πυκνά, σε όλους τους νομούς της δυτικής Μακεδονίας. Τοπικά ίσως να χιονίζει και σε μικρότερα υψόμετρα, κυρίως σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της Θεσσαλίας.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: greek-weather.org

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου