Ετικέτες

Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Άκης Πετρετζίκης-Ντέμυ: Το ρεπορτάζ μας…η Gay ομαδούλα…η αμφισβήτηση και το βιζιτοσύστημα!


Μάιος του 2012 και ενημερώνομαι από μυημένους ότι τα δυο αυτά παιδιά είναι μαζί. Το διασταυρώνω και το γράφω. Όπως έχω κάνει σε περισσότερα από 9000 θέματα που έχω υπογράψει στο blog μου. Με την υπογραφή μου ε; Όχι ανώνυμα νταβατζιλίκια.



Ξέρετε κάτι. Ανήκω σε αυτή την ομάδα των δημοσιογράφων που ψάχνει. Γράφει και πολλές φορές προκαλεί και πονάει με όσα υποστηρίζει. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουν κλείσει πολλές τηλεοπτικές πόρτες για μένα. Πιστέψτε με. Δε με νοιάζει καθόλου. Υπηρετώ την τρέλα μου. Και όταν κάποτε μεγαλώσω θα νιώθω τουλάχιστον γεμάτος. Ότι έκανα ότι ήθελα, πάντα στο πλαίσιο του υγιούς ανταγωνισμού και το έκανα ελεύθερα  Χωρίς λογοκρισία. Χωρίς περιορισμούς. Το προσωπικό Blog  είναι ένα κράμα πληροφοριών. Ένα αμάλγαμα ρεπορτάζ και άποψης. Αυτό λοιπόν κάποιοι δε μπορούν να το καταλάβουν  Και πιστέψτε με. Δε θα μπω στη διαδικασία να ασχοληθώ με τα αυτονόητα.




Είναι χάσιμο χρόνου. Μπορεί για κάποιους να είναι χάσιμο χρόνου και αυτό το κομμάτι. Αυτή η σύνθεση λέξεων που αποτυπώνουν συναισθήματα και πληροφορίες. Εγώ διαφωνώ. Διαφωνώ διότι δεν ανέχομαι άλλο τους χαραμοφαϊδες gay παπατζήδες των περιοδικών που ξεροσταλιάζουν πάνω από το blog μας για να γεμίσουν τις σελίδες τους και όταν δουν κάποιον «δικό» τους, να επικοινωνούν μαζί του κάνοντας του παράπονα.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Παρακολούθησε όχι 1, ούτε 2, αλλά 37 διαφορετικά σεμινάρια με σημαντική έκπτωση, με την αγορά κουπονιού 37€

-> Μάθε να φτιάχνεις ιστοσελίδες(joomla) και e-shop(VirtueMart), μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, μόλις με 99€

-> Πακέτο για 4ήμερα ταξίδι στο Παρίσι, με πληρωμένα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μόνο από 325€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Που μας μωρή καλιαρντή. Διαφωνώ με τα ρεπορτεράκια των ειδήσεων που έχουν ως οδηγό την δική μας δουλειά και χωρίς να κουνήσουν τον κώλο τους «αγοράζουν» τα ρεπορτάζ μας, τα οικειοποιούνται και μάλιστα την «πέφτουν» και σε κάποια από αυτά. Όταν όμως αυτά-τα θέματα- είναι και ξανθά και μελαχρινά και εντυπωσιακά και δε μασάνε να τους ρίξουν άκυρο τότε είναι που συγκρούονται μέσα τους και λένε «Μα εγώ είμαι ο τάδε και ο δείνα είναι κολλητός μου και μπορώ να σε κάνω Star». Διαφωνώ όταν ένα κακώς εννοούμενο σύστημα νέων τηλεοπτικών μαϊντανών πείθουν τον Πετρετζίκη και την Demy να βγουν και να πουν ότι δεν είναι μαζί. Με μοναδικό σκοπό και στόχο να αποδυναμώσουν την δύναμη του δικού μας ρεπορτάζ. Της δουλειάς μας. Λες κι εμείς έχουμε πρόβλημα με το να είναι μαζί. Λες και ξαφνικά γίναμε «Αστυνόμοι στο βρακί τους «.Όχι.




Είναι το ίδιο σύστημα που συντηρεί αγράμματους ανίκανους και γλειφτράκια στα κανάλια, φελλούς και σκατά στην επιφάνεια, μοντελοβίζιτες και πεινασμένους εφοπλιστές που έχουν έλλειμμα αυτοπεποίθησης, ανικανοποίητο εγωισμό παρά τα εκατομμύρια στους λογαριασμούς τους και σφίγγουν τις όποιες φωνές προσπαθούν, η καθεμιά από το μετερίζι της να μεταφέρει την αλήθεια. Γιατί μπορεί το gossip να μην είναι σοβαρό, για κάποιους να είναι ένα κενό περιτύλιγμα εικόνας αλλά να θυμίσω ότι ένα απο τα μεγαλύτερα σκάνδαλα της χώρας «Υπουργείο Πολιτισμού Ζαχόπουλος και πάει λέγοντας» βγήκε εξαιτίας του gossip περιεχομένου του!

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: gossip-tv.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου