Ετικέτες

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Νέο πρωτοφανές σκάνδαλο με online poker site



Ο εθνικός πάροχος online πόκερ στη Σουηδία, Svenska Spel, κλείδωσε 14 λογαριασμούς, στους οποίους ερευνούν την πιθανότητα ένα Bot (πρόγραμμα υπολογιστή που αυτοματοποιεί τις επιλογές και παίζει μόνο του πόκερ) να έχει "κατακλέψει" τους υπόλοιπους παίκτες, σημειώνοντας κέρδη $1.8 εκατομμυρίων.



Η υπόθεση ξεκίνησε πριν από 4 μήνες μετά από report ενός παίκτη με την Svenska Spel να μελετάει την υπόθεση και να παρακολουθεί εκτενώς την δραστηριότητα ενός συγκεκριμένου παίκτη που πιθανολογείται πως χρησιμοποιεί bot.

Η εταιρεία αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και η υπόθεση βρίσκεται πλέον στα χέρια των αρχών καθώς συνεχίζονται οι έρευνες. Μόνο Σουηδοί μπορούν να παίζουν στο συγκεκριμένο site και η Svenska είναι ο μόνος πάροχος στον οποίο επιτρέπεται να παίζει κανείς online στη χώρα.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Παρακολούθησε όχι 1, ούτε 2, αλλά 37 διαφορετικά σεμινάρια με σημαντική έκπτωση, με την αγορά κουπονιού 37€

-> Μάθε να φτιάχνεις ιστοσελίδες(joomla) και e-shop(VirtueMart), μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, μόλις με 99€

-> Πακέτο για 4ήμερα ταξίδι στο Παρίσι, με πληρωμένα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μόνο από 325€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Σύμφωνα λοιπόν με την Svenska Spel, τα bots έπαιζαν από stakes που ξεκινούσαν με το NL50 και έφτασαν μέχρι και το NL500, δηλαδή blinds 2.5/5. Τα περισσότερα από τα κέρδη που έχουν σημειώσει οι λογαριασμοί πραγματοποιήθηκαν τους τελευταίους 6 μήνες. Η εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει τα ονόματα γιατί βρίσκονται ακόμα υπό έρευνα.

Στους λογαριασμούς των 14 αυτών λογαριασμών βρέθηκαν συνολικά $108.000 ενώ η εταιρεία έχει ανακοινώσει πως θα αποζημιώσει όλους τους παίκτες και θα επιστρέψει το ποσό αυτό.

Το προηγούμενο αντίστοιχο μεγάλο σκάνδαλο πραγματοποιήθηκε στο PokerStars το 2010 όταν 49 παίκτες από την Κίνα εξαπάτησαν περίπου 25.000 παίκτες της ιστοσελίδας στα SNG Double or Nothing με αποτέλεσμα να κλέψουν $2.1 εκατομμύρια. Η εταιρεία αποζημίωσε τους παίκτες όμως δεν μπόρεσε ποτέ να ασκήσει κάποια ποινική δίωξη.

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία του online πόκερ κατέχει η UB/Absolute Poker όταν ο Russ Hamilton και μερικοί άλλοι απατεώνες κατάφεραν να έχουν πρόσβαση στους servers και να βλέπουν όλα τα φύλλα των παικτών. Τελικά η εταιρεία αποζημίωσε με $22 εκατομμύρια τα θύματα αυτής της υπόθεσης όμως ανακαλύφθηκε αργότερα πως η δράση του Hamilton ξεκίνησε το 2004 και ολοκληρώθηκε το 2008.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου