Ετικέτες

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

Τζούλια Αλεξανδράτου: Η δήθεν νέα ζωή και το αυριανό S&x Show στην Μπρατισλάβα!!



Στον τόπο τον δικό μου οι παππούδες μου έλεγαν»Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες». Φαίνεται ότι η Τζούλια δεν παίρνει από λόγια. Και όλη αυτή η προσπάθεια που έκανε με ...



συνεντεύξεις γάμους και βαφτίσια ν΄αλλάξει την εικόνα της απόλυτης Ελληνίδας π@ρν@στάρ πάει χαμένη. Και ξέρετε γιατί; Διότι το κορίτσι όχι απλά δεν άλλαξε εικόνα αλλά συνεχίζει να παρουσιάζει S&x Show αυτή τη φορά και στη Σλοβακία.

Στην Μπρατισλάβα λοιπόν σύμφωνα με την αφίσα θα δώσει το παρών το κορίτσι που πριν λίγο καιρό έβριζε την Ελλάδα για extra-δάκι. Το εντυπωσιακό είναι πώς στη διοργάνωση του event είναι και ο μελλοντικός σύζυγος της Κριστιάν Καρποζίλος. Έτσι είναι αυτά. Οικογενειακά βάρη…οικογενειακές bussinnes.

Το κακό με σένα Τζούλια είναι πώς εμείς εδώ πίσω οι Έλληνες δημοσιογράφοι-που κράζεις ασύστολα αλλά χωρίς αυτούς δε θα υπήρχες στον χάρτη-γνωρίζουμε καλά πώς να κάνουμε τη δουλειά μας. Και η δουλειά μας δεν έχει σύνορα. Δείτε λοιπόν την αφίσα για την αυριανή εμφάνισή της. Το κορίτσι συνεχίζει τις αρπαχτές και αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Όσο για την αλλαγή του προφίλ της και τις ιστορίες που η ίδια εφηύρε; Απλά παραμυθάκια της χαλιμάς!


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Παρακολούθησε όχι 1, ούτε 2, αλλά 37 διαφορετικά σεμινάρια με σημαντική έκπτωση, με την αγορά κουπονιού 37€

-> Μάθε να φτιάχνεις ιστοσελίδες(joomla) και e-shop(VirtueMart), μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, μόλις με 99€

-> Πακέτο για 4ήμερα ταξίδι στο Παρίσι, με πληρωμένα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μόνο από 325€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...



Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: gossip-tv.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου