Ετικέτες

Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2013

Πρώην σερβιτόρος, περήφανα δηλωμένος γκέι και Έλληνας ο νέος πρόεδρος του Walt Disney World Resort



Αυτό είναι το success story του 59χρονου δουλευταρά Τζορτζ Καλογρίδη, ο οποίος ξεκινώντας να καθαρίζει τραπέζια πριν από 41 χρόνια στο Walt Disney Resort, κατάφερε σήμερα να μανατζάρει τους 66.000 υπαλλήλους που απασχολεί ο αμερικάνικος κολοσσός.



Από τη Νίκη Ρωμανού




Η ιστορία που θα διαβάσεις  παρακάτω θα μπορούσε να γίνει σενάριο  χολιγουντιανής ταινίας από αυτές  που σου δείχνουν τη φωτεινή πλευράς  της ζωής και στο τέλος σου  κοτσάρουν τη φράση «based on a true story» με  πρωταγωνιστή το νεόκοπο Ελληνοαμερικανό πρόεδρος του Walt Disney Resort, Τζορτζ Καλογρίδη.



Η πρώτη σκηνή (θα μπορούσε να) ξεκινά από το μακρινό 1971 όταν ο πρωτοετής φοιτητής από τη Φλόριντα και καταγωγή από την Κάλυμνο στάθηκε στην ουρά μαζί με άλλους υποψήφιους, για μια θέση εργασίας στο νεοσύστατο θέρετρο της Walt Disney με την τότε επωνυμία Walt Disney Contemporary Resort στο Ορλάντο της Φλόριντα. Όσο οι γονείς του πλήρωναν τα πανεπιστημιακά δίδακτρα, ο Τζορτζ έπρεπε να βρει ένα τρόπο να βγάζει το χαρτζιλίκι του και τελικά τα κατάφερε σκουπίζοντας τραπέζια, τακτοποιώντας καρέκλες και σερβίροντας milkshakes και hamburgers.



συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Παρακολούθησε όχι 1, ούτε 2, αλλά 37 διαφορετικά σεμινάρια με σημαντική έκπτωση, με την αγορά κουπονιού 37€

-> Μάθε να φτιάχνεις ιστοσελίδες(joomla) και e-shop(VirtueMart), μέσα από έναν κύκλο μαθημάτων, μόλις με 99€

-> Πακέτο για 4ήμερα ταξίδι στο Παρίσι, με πληρωμένα τα εισιτήρια μετ' επιστροφής και διαμονή σε ξενοδοχείο 4 αστέρων, μόνο από 325€
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Με σκληρή δουλειά, επιμονή  και υποδειγματικό χαρακτήρα, ο  Ελληνοαμερικανός υπάλληλος του δημοφιλούς θέρετρου ανελίχθηκε στην εργασιακή ιεραρχία του αμερικανικού κολοσσού με αποτέλεσμα να αναλάβει διάφορα κομβικά πόστα ως μάνατζερ και αντιπρόεδρος, όπως στο Epcot Center που είναι το δεύτερο από τα τέσσερα θεματικά πάρκα του Walt Disney World Resort και στη Disneyland του Παρισιού.


Και φτάνουμε αισίως στις 9 Ιανουαρίου του 2013. Με δόξα και τιμή, ο Τζορτζ Καλογρίδης φτάνει στην κορυφή της πυραμίδας και ανακηρύσσεται πρόεδρος του Walt Disney World Resort, της παραμυθούπολης που σε νούμερα μεταφράζεται ως εξής: 66.000 υπάλληλοι, 40 τετραγωνικά χιλιομέτρα έκτασης, 4 θεματικά πάρκα, 120 στρέμματα εμπορικού κέντρου, 24.000 δωμάτια και 230 στρέμματα αθλητικού κέντρου.



Και αν εδώ στην Ελλάδα το νέο είναι ότι το υποδειγματικό στοπ καρέ στο timeline του 17χρονου σερβιτόρου το 1971 που ανέλαβε τα ηνία ενός παγκόσμιου τουριστικού κολοσσού το 2013, ανήκει σε κάποιον με ρίζες από το νησί των σφουγγαράδων, στην Αμερική το ζουμί της περίφημης ανέλιξης βρίσκεται αλλού: ο Τζορτζ Καλογρίδης είναι ο πρώτος δηλωμένος γκέι πρόεδρος της Walt Disney World Resort.



Διατηρώντας εδώ και 12 χρόνια σχέση με τον επίσης υπάλληλο των ξενοδοχείων της Walt Disney, Andy Hardy, ο Καλογρίδης δεν έκρυψε ποτέ τη σεξουαλική του ταυτότητα ενώ μάλιστα τον Δεκέμβριο του 2011 ανέβασε ακόμα περισσότερο τον δείκτη δημοτικότητάς του πρωταγωνιστώντας σε μια ακτιβιστική καμπάνια κατά της ομοφοβίας και του κοινωνικού ρατσισμού.



«Αυτό είναι ένα μήνυμα για όποιον έχει παρενοχλεί με οποιονδήποτε τρόπο επειδή είναι διαφορετικός» είναι τα λόγια του Καλογρίδη- τότε προέδρου του Disneyland Resort- προτρέποντας το καθένα να «βγει από την ντουλάπα», στην εισαγωγή ενός βίντεο που δημιουργήθηκε στα πλαίσια του project «It gets better». Yes it does, sure it does, chief Kalogridis…


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: cosmo

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου