Ετικέτες

Τρίτη 30 Απριλίου 2013

Συνελήφθη Σταρ Ελλάς για υπόθαλψη εγκληματία - Τι υποστηρίζει ο δικηγόρος της



Συνελήφθη με την κατηγορία υπόθαλψης εγκληματία, η Σταρ Ελλάς 2008 Διονυσία Κουκίου, στο διαμέρισμά της στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.



Το δημοσίευμα αναφέρει πως μαζί της, συνελήφθη ο σύντροφός της και πρωταθλητής πυγμαχίας, Τάσος Μπερδέσης, η αδελφή της Σταρ Ελλάς η οποία είναι πέντε μηνών έγκυος, ο αρραβωνιαστικός της και η σύντροφος του κατηγορούμενου ο οποίος φέρεται να κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Πάνου Τσίρκα στην Πάτρα.

Το μοντέλο αναμένεται να δικαστεί στο αυτόφωρο την Μ. Τρίτη με τον δικηγόρο της να αναφέρει πως η Σταρ Ελλάς δεν γνώριζε τίποτα.

"Η εντολεύς μου βρέθηκε στο σπίτι αυτό στο οποίο έγινε η σύλληψη όπου επισκέφτηκε την εγκυμονούσα αδελφή της η οποία διαμένει εκεί. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με το αδίκημα της υπόθαλψης εγκληματία το οποίο κατηγορείται. Εννοείται ότι είναι σε πολύ χάλια ψυχολογική κατάσταση που βρέθηκε μπλεγμένη σε μια ιστορία τη στιγμή που δεν το περίμενε. Βρέθηκε στο λάθος τόπο, την λάθος ώρα", είπε στο Star, ο Σάκης Κεχαγιόγλου.

Παράλληλα, ο κατηγορούμενος κρατείται στην ασφάλεια Πατρών.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

"Θα αναλάβει και τις ευθύνες που του αναλογούν. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι δεν υπήρχε απολύτως καμία προμελέτη στη συμπεριφορά του και βεβαίως το σε ποια ειδικότερα ψυχολογική και συναισθηματική κατάσταση βρισκόταν τη στιγμή του περιστατικού όταν είδε τυχαία μπροστά του αυτούς που ο ίδιος θεωρεί ανάμεσα στους υπαίτιους για την εν ψυχρώ εκτέλεση του αδελφού του αυτό είναι ένα θέμα το οποίο θα αντιμετωπιστεί από το αρμόδιο δικαστήριο", τόνισε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: pinnokio.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου