Ετικέτες

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Νεοναζί πάει με στολή στο δικαστήριο για να διεκδικήσει το παιδί του‏



Νεοναζί από το Νιού Τζέρσι εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών του φορώντας τη ναζιστική στολή!



Νεοναζί από το Νιού Τζέρσι ο οποίος είχε χάσει την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών του στα οποία είχε δώσει ναζιστικής εμπνεύσεως ονόματα, εμφανίστηκε χθες Τρίτη σε δικαστήριο οικογενειακού δικαίου, όπου επρόκειτο να συζητηθεί το αίτημα να δεί τον μικρότερο γιό του. Ο Heath Campbell εμφανίστηκε στο δικαστήριο φορώντας τη ναζιστική στολή και έχοντας αφήσει χιτλερικό μουστάκι ενώ συνοδευόταν από ανάλογα ενδεδυμένη ομοϊδεάτισσα του, μέλος νεοναζιστικής οργάνωσης.


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

«Πάω να πω στον δικαστή ότι θέλω να είμαι πατέρας, επιτρέψτε μου να αποδείξω στον κόσμο ότι είμαι καλός πατέρας», είπε ο Κάμπελ πριν μπει στο δικαστήριο. Τρία χρόνια πριν, το Εφετείο του είχε αφαιρέσει την επιμέλεια των παιδιών του, αφού διαπίστωσε ενδοοικογενειακή βία που έθετε σε κίνδυνο την υγεία τους. Ο ίδιος το αρνείται και υποστηρίζει ότι ήταν οι ιδέες του που οδήγησαν στην αφαίρεση της επιμέλειας των παιδιών του ,στα οποία έχει δώσει τα εξής ονόματα: Αδόλφος Χίτλερ Κάμπελ, Joycelynn Aryan Nation Campbell και Honszlynn Hinler Τζίνι Κάμπελ. Δεν πρόλαβε να βαφτίσει το μικρότερο αφού του αφαιρέθηκε η επιμέλεια.


Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: www.lifo.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου