Ετικέτες

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

Τουλάχιστον 23 φορές έριξε με το καλάσνικοφ ο Κόλα



Δεν σκότωσε με αυτό την άτυχη Κατερίνα από τα Ίσθμια και τον αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο - «Απαντήσεις» από την έρευνα στο κινητό του τηλέφωνο αναμένει η ΕΛ.ΑΣ.



Την παρουσία του Μαριάν Κόλα και στις προηγούμενες συμπλοκές των Αλβανών κακοποιών με τους αστυνομικούς, στα βουνά της Στερεάς Ελλάδας και της Ηπείρου, επιβεβαίωσαν οι βαλλιστικές εξετάσεις, που διενεργήθηκαν στα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα λοιπόν με την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών, έξι από τους κάλυκες που περισυνελέγησαν από το σημείο όπου έπεσε νεκρός ο Κόλα, στο Σούλι, προέρχονται από το καλάσνικοφ που έφερε πάνω του ο κακοποιός και το οποίο κατασχέθηκε μετά την αιματηρή συμπλοκή τα ξημερώματα της Κυριακής.

Από το ίδιο όπλο, προέρχονται επίσης:

οκτώ κάλυκες που βρέθηκαν σε ένα κλεμμένο LADA στις 16 Ιουνίου. Από το συγκεκριμένο όχημα κακοποιοί είχαν πυροβολήσει κατά αστυνομικών σε μπλόκο της ΟΠΚΕ Βοιωτίας, στη διασταύρωση του «Παλαιού Λεβέντη».
τρεις κάλυκες που βρέθηκαν στη συμβολή της Ιωνίας Οδού με την Εθνική Οδό Άρτας - Τρικάλων (κόμβος Αγγέλης), όπου κακοποιοί πυροβόλησαν κατά αστυνομικού μπλόκου από ένα κλεμμένο ΝISSAN, τις πρώτες πρωινές ώρες της 5ης Ιουλίου.
έξι κάλυκες που βρέθηκαν εντός του NISSAN, το οποίο εγκατέλειψαν οι δράστες στην Φιλιππιάδας Πρεβέζης, τις επόμενες ώρες της ίδιας ημέρας.
Όπως διαπιστώθηκε, δηλαδή, δεν είχε σκοτώσει με αυτό την άτυχη Κατερίνα από τα Ίσθμια και τον αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο στο Δίστομο.

Δείτε φωτογραφίες της ΕΛ.ΑΣ. από το σημείο της συμπλοκής:


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...





Εκτός από ένα ραδιοφωνάκι, αξίζει να επισημανθεί ότι οι αστυνομικοί βρήκαν πάνω στο άψυχο σώμα του Κόλα το κινητό του τηλέφωνο.

Όλες αυτές τις μέρες, ο επικεφαλής των δραπετών έβγαζε την μπαταρία και την κάρτα sim, προκειμένου να μην εντοπίζεται, αλλά, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υπήρξαν φορές που συναρμολογούσε το κινητό του και συνομιλούσε με συνεργούς του.

Οι αστυνομικοί θα εξετάσουν τις κλήσεις, για να διαπιστώσουν ποιοι ήταν οι συνεργοί, αλλά και ποιο ήταν το κρησφύγετό τους.








Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: protothema.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου