Ετικέτες

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Pro Evolution Soccer 2014: Online και 11vs11


Η Konami έδωσε πριν από λίγες μέρες στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο για το Pro Evolution Soccer 2014, στο οποίο ο Kei Masuda, Lead Designer, μας μιλάει για το online mode του παιχνιδιού.



Σύμφωνα με τον Masuda, η Konami αναμένεται να βελτιώσει το anti-cheating system . Με απλά λόγια οι developers θα μπορούν μέσα από τις αναφορές μας να εντοπίσουν τη μέθοδο του cheating αναλύοντας αγώνες και να στείλουν τις ανάλογες ποινές σε όσους χρήστες κάνουν cheat.

11 εναντίον 11
Το χαρακτηριστικό που προστέθηκε στο Fifa 11 θα πάρει το δρόμο του προς το Pro Evolution Soccer 2014. Για πρώτη φορά θα παίζουν 22 παίκτες σε έναν αγώνα, σύμφωνα με τον Masuda. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχουμε δει σε ανάλογα βίντεο πως θα είναι ο χειρισμός του τερματοφύλακα.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...



Μία ακόμη σημαντική βελτίωση είναι τα Master League και Become a Legend modes τα οποία θα γίνουν πιο εύκολα (μέχρι τώρα ο Masuda τα θεωρούσε περίπλοκα). Καταρχήν θα παίζονται σε ταχύτερους ρυθμούς. Κατά δεύτερον, το Master League θα σας επιτρέπει να χειριστείτε εθνικές ομάδες πέρα από τους συλλόγους. Θα μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε τους παίκτες που δημιουργήσατε στο Become a Legend σε online αγώνες.

Το Master League Online θα έχει κι αυτό με τη σειρά του βελτιώσεις. Μέχρι τώρα είχατε το κέρδος ως στόχο και το παιχνίδι δεν γινόταν απολαυστικό, όταν αγοράζατε τους παίκτες που θέλατε. Το mode θα αλλάξει ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας ομάδες, με την προσωπικότητα που θέλετε.

Το demo
Στα τέλη Ιουλίου η Konami θα μας ανακοινωθεί πότε ακριβώς θα κυκλοφορήσει το demo. Ευελπιστούμε η ημερομηνία να είναι εντός Σεπτεμβρίου, καθότι οι ιάπωνες έχουν πολύ δουλειά μέχρι την τελική έκδοση, ειδικά στον τομέα του A.I.
Το Pro Evolution Soccer 2014 θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PC, PS3, Xbox 360 και PSP. Διαβάστε το σχετικό preview

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: GameWorld

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου