Ετικέτες

Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

KA(Κ)ΟΚΑΙΡΙ 2013:Οι βίζιτες…οι Moet η Μύκονος τα σιτεμένα Milf-ακια και η Γλυφάδα !!



Αναρωτιέμαι που πήγανε οι καλές εποχές, μάλλον δεν υπήρξαν ποτέ πραγματικά. Μια φούσκα ήταν που έσκασε και εμείς ήμασταν μέσα σε αυτή.



Πλασματικές καταστάσεις. Τόσο πλασματικές όσο και η πραγματικότητα. Γιατί η πραγματικότητα είναι για μερικούς ένα life style.

Εμείς είμαστε απέναντι απο όλο αυτό. Είπα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας σκέψεις μετά την επιστροφή μου απο τις διακοπές.

Mη έχοντας τι να κάνω στο σπίτι μου-καθώς δεν έχω επιστρέψει ακόμη στο γραφείο-, είπα να κατέβω μια βόλτα Γλυφάδα. Το απροσπέλαστο προπύργιο της δηθενιάς της κατινιάς και της καφρίλας.

Η δρόμοι άδειοι. Είναι σε άδεια σκέφτηκα. Λεφτά υπάρχουν τελικά.

Μπαίνοντας στο κέντρο συνειδητοποιώ το εξωπραγματικό. Αδιαχώρητο. Απροσπέλαστο το κέντρο της Γλυφάδας. Στην βόλτα μου επάνω πετυχαίνω ξεχασμένους celebrities που δεν πήγαν Μύκονο. Ξέρετε ε; Αυτά τα Βιζιτάκια που φέτος δε βρήκανε φουσκωτούς για δωρεάν εισιτήριο, ούτε και άκρες με βιζιτομαμάδες για Άραβες που κάποτε έδιναν 2,5 χιλιάρικα για χορό…και καλά.

Πλέον ο ξεπεσμός είναι τόσο μεγάλος που κυκλοφορούν με αμάξια φίλων γιατί η βενζίνη κοστίζει και τρώνε σουβλάκια κάνοντας δημόσιες σχέσεις για να μην πληρώσουν 1.90 το πιτόγυρο και έχουν το ύφος χιλίων καρδιναλίων.

Μέχρι και η κάποτε sex symbol μαγκιόρα που ακόμα κρατιέται καλά, φιλάει και τους σερβιτόρους ακόμα για να εξασφαλίσει ένα δωρεάν γεύμα μιας και Μύκονο φέτος δεν έχει.

Και κάπου εκεί απέναντι ένα μπαράκι μιας μοντέλας παρουσιάστριας εν καιρώ πολέμου, γεμάτο milf που με την σιλικόνη περιφέρονται μπας και τσιμπήσουν χορηγό πιτσιρικά με mercenda. Γιατί;

Μα τα «κορίτσια» σίτεψαν και δεν μπορούν να συνεχίσουν τα botox. Λογικό είναι να προσπαθούν να το παίξουν «νοικοκυρές σε απόγνωση» αλλά απέτυχαν και είπαν να μασήσουν από αλλού. Τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται.

Λίγο νοτιότερα μια άλλη ξανθούλα ντεκαπάζ με ακουστικά στ΄ αυτιά και αγαπημένο άσμα της το «Μπούμπι πού σαι Μπούμπι» κάνει ότι μπορεί για να την σταματήσουν παιδάκια προκειμένου να δώσει αυτόγραφο. Φέρει και το νέο απόκτημα από την κάρτα του Παππού. Ένα Chopard από το νησί των Ανέμων…


συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Tα μπαράκια μέχρι τον δρόμο γεμάτα. Κλαρινογαμπροι με αποτρίχωση ,μούσι και τατουάζ πίνουν μέχρι πρωίας και κάνουν φορτωτική κοπέλες «καλών οικογενειών» .Μπαίνουν στα mini cooper και καταλήγουν στο πουθενά . Γιατί είναι πουθενάδες.



Και έχεις και τις κλαρινογκόμενες να βγαίνουν Γλυφάδα γιατί είναι in μιας και κάθονται στο διπλανό τραπέζι με την τραγουδίστρια και τον μπασκετμπολίστα που κάνει και μανούρες για τα αυτόγραφα τις κυρίας του.

Και μια φωτο είναι αρκετή ν’ ανέβει στο facebook για να πάρουν λίγη από την δόξα. Γιατί από παιδεία μηδέν. “Βρες γκόμενο με λεφτά και έγινες” είναι το motto τους!

Και πας να πιεις τον καφέ σου σε καφετέρια και επειδή είναι μέσα η κοπέλα με το φουντωτό μαλλί με το αμόρε της, τρως πόρτα γιατί φοράς φόρμα Nike και όχι Αbercrombie. Μην την ενοχλήσουμε αισθητικά βέβαια μιας και έχει έρθει από μακριά το κορίτσι! Τόσο δρόμο έκανε για να έρθει Ελλάδα.

Και αναρωτιέμαι τι κάνω εγώ εδώ…. καλύτερα στο σπίτι μου με τον ανεμιστήρα μιας και το air condition κοστίζει. Ας βλέπω τα πτυχία μου καδρακια στην τουαλέτα και ας γραφώ σκέψεις πίνοντας ελληνικό καφέ και ρακιές και όχι πίνοντας Moet και διαβάζοντας cosmopolitan στη χέστρα!!!

Τελικά μόνο η « βασιλισσα » τρωει σουσι στα Βόρεια! Τα Νοτια προάστια περνάνε κρίση! Θα μετακομίσω στην Γαύδο δεν παει άλλο

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ……ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙ ΚΡΙΣΗ! ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙ?ΚΡΙΣΗ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ! ΞΙΠΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΙΝΕΣΘΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: blogs.gossip-tv.gr/nassos

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου