Ετικέτες

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Θα πάθεις Σόκ!!!!Δές τι δουλειά κάνει σήμερα η Πέπη Τσεσμελή!!!!!



Γιατί άλλο πρέπει και άλλο Πέπη...Ποιος δεν θυμάται την Πέπη Τσεσμελή, την ξανθιά τηλεπερσόνα....



που έγινε γνωστή τη δεκαετία του ΄90; Για όσους την έχουν ξεχάσει, η Πέπη είχε φανατικούς θαυμαστές σε εκπομπές όπως το «Ερwτοδικείο», το «Αυτόφωρο» κ.ά.

Κάποιες φορές μάλιστα σκανδάλιζε τους τηλεθεατές και τους καλεσμένους της άλλοτε με τα προκλητικά τραγούδια της και άλλοτε με τις κ@υτές της φωτογραφίσεις.



Το βιογραφικό της δείχνει ότι είχε διάφορα ερεθίσματα. Είναι απόφοιτος γαλλικής φιλολογίας από την Γαλλική Ακαδημία. Έχει κάνει σπουδές στο πιάνο, έχει εμφανιστεί σε κονσέρτα στην αίθουσα του Παρνασσού. Έχει επίσης αποφοιτήσει από σχολή δημοσιογραφίας, από σχολή μαγειρικής, ενώ έχει κάνει σεμινάρια τηλεπαρουσίασης και σεμινάρια με ειδίκευση στα τυριά.



συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...
Η Πέπη Τσεσμελή όμως τα τελευταία χρόνια απείχε από την τηλεόραση. Παρουσίαζε μόνο μια εκπομπή σε τοπικό κανάλι της Θεσσαλονίκης αλλά σταμάτησε. Και τον τελευταίο καιρό είχε επιδοθεί στη συγγραφή του βιβλίου της, το οποίο κυκλοφορεί το τελευταίο διάστημα. «Πρόκειται για ένα βιβλίο μαγειρικής», λέει«και επιτέλους αυτό είναι έτοιμο και κυκλοφορεί. Είναι ένα βιβλίο που ετοίμαζα εδώ και πάρα πολύ καιρό. Εδώ και δύο χρόνια συγκεκριμένα. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που επιτέλους αυτό κυκλοφορεί».




Το βιβλίο μαγειρικής της έχει τίτλο «Τσεσμελεντές με επιτραπέζιες ιστορίες» και το σύνθημα του, όπως αναφέρει η ίδια, είναι «Να μπορέσει να εφοδιάσει τις νοικοκυρές στο μαγείρεμα εύκολες και γρήγορες συνταγούλες.

Εκτός από αυτό όμως θέλω και γυναίκες που ασχολούνται περισσότερο με τη μαγειρική να μάθουν κάτι που δεν ξέρουν. Το βιβλίο μου έχει μεγάλη γκάμα συνταγών και μπορεί κανείς να μαγειρέψει είτε εύκολες είτε δύσκολες συνταγές». Και αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μαγειρέψτε όπως μπορείτε. Αυτό είναι το σύνθημά μου». Η ίδια παραδέχεται ότι περνά πολύ ώρα στην κουζίνα. Μαγειρεύει και έχει ιδιαίτερη προτίμηση στις συνταγές με ψάρι. «Η μαγειρική είναι το χόμπι μου. Αυτή είναι η μεγάλη μου αγάπη. Σε γεμίζει πολύ μεγάλη χαρά να μπορείς να μαγειρέψεις για τα αγαπημένα σου πρόσωπα».




Και συνεχίζει: «Μαγειρεύω πολλά φαγητά αλλά προτιμώ κάτι σε ψάρι. Μ’ αρέσει για παράδειγμα πάρα πολύ ο σολομός με σάλτσα, μ’ αρέσουν επίσης οι λαχανοντολμάδες και τα γεμιστά». Αν και έγινε ιδιαίτερα γνωστή από τις συμμετοχές της σε εκπομπές, η τηλεόραση δεν της έχει λείψει.

«Η αλήθεια είναι ότι τόσο καιρό που απέχω, έχω ανεξαρτητοποιηθεί από την τηλεόραση. Πριν τρία χρόνια έκανα μια εκπομπή στη Θεσσαλονίκη σε ένα τοπικό κανάλι και είχα μία εκπομπή μαγειρικής. Προβαλλόταν κάθε απόγευμα και παρουσίαζα τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης.

Ήταν κάτι που μου άρεσε και θα ήθελα να το ξανακάνω κάποια στιγμή. Στην ουσία πλέον ζω χωρίς την τηλεόραση και το έχω πάρει απόφαση τώρα πια», λέει χαρακτηριστικά.






Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

2 σχόλια: