Ετικέτες

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑ - ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ: "Δεν λέμε ούτε καλημέρα! ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕ!!!" ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ!!!



Μια συνάντηση απρόσμενη. Παγωμένα χαμόγελα, ένα ψυχρό φιλί και μια κουβέντα περί ανέμων και υδάτων. Για την...



ταμπακιέρα τίποτα. Δύο φίλες που πλέον δεν λένε ούτε «γεια» κι εκείνη τη νύχτα ένιωσαν τόσο άβολα που δεν χρειαζόταν κάποιος να είναι μάντης ή ψυχολόγος για να το καταλάβει.
Παραμονές Δεκαπενταύγουστου και ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά αφήνουν για ένα τριήμερο την αγαπημένη τους Τήνο για την Πάρο. Εκεί συναντούν την αγαπημένη φίλη τους Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία θα είναι μία από τις βασικές τους συνεργάτιδες στο νέο πρωινό του ΑΝΤ1.
Το κλίμα ανάμεσά τους είναι πολύ ζεστό, αναπτύσσουν τα πλάνα τους για τη νέα σεζόν, συνδυάζοντας παράλληλα και βουτιές στα καταγάλανα νερά της του κυκλαδίτικου νησιού. Η Μπαρμπαρίγου κάλεσε το ζευγάρι σε τραπέζι που θα οργάνωνε για φίλους και συνεργάτες της την επόμενη μέρα, την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, σε γνωστό εστιατόριο του νησιού. Ο Γιώργος και η Φαίη δέχτηκαν, αλλά όταν έφτασαν στο χώρο τα χαμόγελά τους πάγωσαν. Εκεί ήταν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή με τον σύζυγό της Θέμη Σοφό, οι οποίοι απολάμβαναν τις διακοπές τους, ενώ παράλληλα ετοιμάζουν και το δικό τους εξοχικό στο νησί.
Ένα ψυχρό φιλί ανάμεσα σε Φαίη και Σταματίνα, τις άλλοτε αυτοκόλλητες από την εποχή του ALTER, μια τυπική χειραψία και μετά σιωπή. Κάθισαν σε απόσταση και όχι δίπλα δίπλα όπως όλοι θα περίμεναν και συζητούσαν αραιά και πού για διάφορα θέματα, χωρίς να γίνεται η παραμικρή αναφορά στα τηλεοπτικά δρώμενα. Λες και οι κουβέντες γύρω από την τηλεόραση ήταν απαγορευμένες.
Και ήταν, αν αναλογιστεί κανείς ότι εξαιτίας της TV οι δύο φίλες δεν λένε ούτε καλημέρα. «Ήταν τόσο περίεργα τα πράγματα που ήμασταν όλοι σε αμηχανία. Δεν ειπώθηκε τίποτα για τηλεόραση. Και ο Λιάγκας με τη Σκορδά απέφευγαν να πουν οτιδήποτε για τη μεταγραφή τους, αν και ήταν το βασικό θέμα συζήτησης του καλοκαιριού. Με την Τσιμτσιλή κουβέντα γινόταν μόνο για τα παιδιά τους και για την Πάρο», αποκαλύπτει άνθρωπος που ήταν παρών στη συνάντηση.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Η μεταγραφή του Γιώργου και της Φαίης στον ΑΝΤ1 ήταν η αιτία που χάλασε η συγκεκριμένη φιλία, αφού έπειτα από αυτή την εξέλιξη η Σταματίνα έμεινε εκτός του καναλιού του Αμαρουσίου. Η Τσιμτσιλή μπορεί στις δηλώσεις της να κράτησε πολύ χαμηλούς τόνους και να ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Λιάγκα και τη Σκορδά, όμως νιώθει προδομένη από την τροπή που πήραν τα πράγματα. Τη σεζόν που πέρασε με την εκπομπή «Fthis» στάθηκε αξιοπρεπέστατα δίνοντας καλά νούμερα στο σταθμό και ήταν σίγουρη ότι θα παραμείνει. Ξαφνικά έμεινε εκτός εξαιτίας της... φίλης της.
Βέβαια, ο Γιώργος και η Φαίη είναι επαγγελματίες και από τη στιγμή που είχαν στα χέρια τους καλύτερη -όπως λένε- πρόταση από τον ΑΝΤ1 ήταν λογικό να την αποδεχθούν, χωρίς να ευθύνονται για ντόμινο με το διαζύγιο του σταθμού με την Τσιμτσιλή αλλά... τέτοια ώρα τέτοια λόγια.
Όσο για το σενάριο που ακούστηκε, ότι δηλαδή η Σταματίνα θα ήταν μέρος του πρωινού με ειδική στήλη, δεν είχε καμία απολύτως βάση. Ούτε και ότι η Φαίη ήταν εκείνη που πίεζε προς αυτή την κατεύθυνση. Το όνομα της Τσιμτσιλή δεν έπεσε ποτέ στο τραπέζι από τους Λιάγκα και Σκορδά στο σχεδιασμό του νέου μαγκαζίνο. Άλλωστε κι εκείνoi γνωρίζουν πολύ καλά ότι η Σταματίνα δεν θα δεχόταν ποτέ από «νούμερο 1» να γίνει «νούμερο 3», οπότε και δεν μπήκαν καν σε αυτή τη διαδικασία.
Το θέμα είναι ότι το γυαλί πλέον έχει ραγίσει. Φαίη και Σταματίνα δεν λένε ούτε γεια και μια φιλία χάλασε εξαιτίας μιας μεταγραφής στην τηλεόραση. Και όπως όλα δείχνουν, το γυαλί πολύ δύσκολα θα ξανακολλήσει...



Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή:

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου