Ετικέτες

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2013

Ελληνική κατάρα ανακαλύφθηκε στην Ιερουσαλήμ

Μικρή πλάκα 1.700 ετών με γραμμένη στα ελληνικά κατάρα από μία γυναίκα, την Κυρίλλα προς έναν άνδρα ονόματι Λένη, ανακαλύφθηκε από Εβραίους αρχαιολόγους σε ρωμαϊκή έπαυλή στην περιοχή της Ιερουσαλήμ.

Σύμφωνα με το Discovery η έπαυλη έκτασης 2.000 τετραγωνικών μέτρων, εντοπίστηκε στην περιοχή που ονομάζεται «Πόλη του Δαυίδ» και έχει ιστορία 6.000 ετών.


Η Κυρίλλα χρησιμοποιεί στην κατάρα της στοιχεία από τέσσερις θρησκείες, μεταξύ αυτών την αρχαία ελληνική και τις ανατολικές. Καλεί τον Ερμή, την Περσφεφόνη, την Εκάτη και τον Πλούτωνα, τις ανατολικές θεότητες Ερεσιγκάλ και Αρμπαχάλ, ενώ στο κείμενο υπάρχει και η μαγική εβραϊκή λέξη «λαόθ».

Όλα αυτά για να κάνουν υποχείριό της τον Λένη, με τον οποίο εικάζεται πως έχει δικαστική διαμάχη. Τμήμα της επιγραφής αναφέρει: «Χτυπάω και καρφώνω τη γλώσσα, τα μάτια, την οργή του αντίπαλου Λένη».

Ζητεί από τους Θεούς να κάνουν τον Λένη «να μην πει και να μην κάνει κάτι ενάντια στην Κυρίλλα, αλλά αντίθετα ο Λένης να ελέγχεται από την Κυρίλλα».

Οι επιστήμονες θεωρούν πως πρόκειται για μία Ρωμαία της μεσαίας ή της ανώτερης τάξης που ενδιαφέρεται για κάποια δικαστική υπόθεση, ενώ και ο «καταραμένος Λένης» εικάζεται ότι ανήκει στην ίδια τάξη.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Ανάλογες πλάκες με κατάρες έχουν βρεθεί στην Κύπρο.

Ερευνητής πιστεύει πως ίσως η Κυρίλλα να πραγματοποίησε και τελετή με σφυρί και καρφιά για να ενισχύσει την κατάρα. «Το κάρφωμα είναι ένας τρόπος να κερδίσουμε τον έλεγχο κάποιου στη μαγεία» αναφέρει.



Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: nooz

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου