Ετικέτες

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Άνδρες-Γυναίκες. Σε τι διαφέρουν στο σεξ…

Αν ρωτήσεις έναν ψυχολόγο, γιατί κάνουμε σεξ, θα σου απαντήσει για τον ίδιο λόγο που τρώμε! Ο ανθρώπινος οργανισμός είναι σχεδιασμένος στο να επιδιώκει το σεξ, με απώτερο σκοπό την επιβίωση του είδους.

Υπάρχει όμως διαφορετική αντίληψη στο θέμα αυτό από την πλευρά των ανδρών και από αυτήν των γυναικών.


Οι άνδρες φαίνεται να ακολουθούν μια σωματοκεντρική προσέγγιση της σεξουαλικής επαφής, δηλαδή επιδιώκουν το σεξ για να νιώσουν απλά αυτό που τους δίνει η σεξουαλική επαφή.

Αντίθετα οι γυναίκες βλέπουν αυτήν την διαδικασία, σαν ευκαιρία να ενωθούν με ένα άλλο άτομο, περισσότερο ψυχικά παρά σωματικά. Η διαφορά αυτή προκύπτει από την αίσθηση του γυναικείου φύλου, ότι πρέπει να τεκνοποιήσουν και να προσφέρουν στα παιδιά τους ένα σταθερό περιβάλλον. Η ευθύνη αυτή δημιουργεί όπως είναι φυσικό ανασφάλεια, η οποία θεραπεύεται μόνο με την ψυχική ένωση, μέσω του σεξ.

Τα τελευταία χρόνια βέβαια, λόγω της γενικότερης απελευθέρωσης και χειραφέτησης της γυναίκας η τάση αυτή της προσωποκεντρικής προσέγγισης του σεξ τείνει να μειώνεται αισθητά και να ακολουθούν μια πιο ανδρική συμπεριφορά.

συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Δημιουργία 1 Διαγωνισμού στο Facebook για την προσωπική ή εταιρική σας σελίδα με 49€ και δώρο ένας ακόμα Διαγωνισμός

-> Ετήσιο πρόγραμμα οριστικής αποτρίχωσης μόλις με 30€, από 350, στο Περιστέρι
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...

Με το πέρασμα των χρόνων οι άνδρες δείχνουν περισσότερο ενδιαφέρον για τα αισθήματα και την ψυχική επαφή και έτσι το σεξ γίνεται πιο προσωποκεντρικό.

Αντίθετη πορεία καταγράφουν οι γυναίκες όπου, αφού έχουν επιτύχει την γέννηση των παιδιών και το μεγάλωμά τους στα πρώτα ευαίσθητα χρόνια τους, δείχνουν να αναζητούν περισσότερο την σωματική απόλαυση, θυμίζοντας έτσι συμπεριφορά νέου άνδρα.

Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: smarthealth.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου