Ετικέτες

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

24χρονη ζει τρία χρόνια με κορσέ



Αχώριστη έχει γίνει με τους κορσέδες η 24χρονη Michele Kobke από το Βερολίνο, η οποία, θέλοντας να αποκτήσει κυριολεκτικά μέση δαψτυλίδι, φοράει κορσέ, ακόμη και στον ύπνο της.



Μέσα σε μια τριετία, η Michele, μίκρυνε τη μέση της, από τα 64 στα 40 εκατοστά και συνεχίζει, καθώς θέλει να φτάσει στα 38 εκατοστά. Όσο μικρή κι αν είναι η μέση της Kobke, το ρεκόρ το κατέχει η Αμερικανίδα Cathie Jung με μέση 38 εκατοστών. Συγκριτικά, η μέση Βρετανίδα, αναφέρει η Daily Mail, έχει μέση 84,9 εκατοστών κατά μέσο όρο, που αντιστοιχεί σε μέγεθος 14 στα ρούχα.

Ωστόσο οι γιατροί επισημαίνουν πως η μέση άνω των 80 εκατοστών μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα υγείας, μεταξύ άλλων σε καρδιαγγειακές παθήσεις. Πρόσφατα στοιχεία δείχνουν πως σχεδόν το 57% των Βρετανίδων έχουν μεγαλύτερη μέση από το όριο υγείας που θέτουν οι ειδικοί. Η ίδια η Kobke πιστεύει πάντως πως έχει την τέλεια θηλυκή φιγούρα.






συνέχεια παρακάτω...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Προσφορές~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-> Κατασκευή ιστοσελίδας μόνο με 99€, με ΔΩΡΟ το hosting αξίας 80€ και κουπόνι Google AdWords αξίας 75€!

-> Android Smartphone Lenovo dual sim, με οθόνη 4'', διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.2GHz, FM, WiFi, κάμερα 2 MP & πολλά ακόμα μόνο 89€ μέχρι εξαντλήσεως αποθεμάτων!

-> Εκμεταλλευτείτε τις γιορτές & θυμίσετε στους πελάτες σας την παρουσία και τις προσφορές σας! Πακέτα μαζικής αποστολής sms από 18€ τα 500 sms. Με κάθε πακέτο ΔΩΡΕΑΝ αποστολή 1000 e-mail με αναλυτικά στατιστικά & κουπόνι Google AdWords 75€. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
συνέχεια...














Σ'αρέσουν οι φθηνές αγορές; Στο iLikeDeals.gr θα βρεις τις καλύτερες προσφορές!









Πηγή: iefimerida.gr

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου